Taft Power Mega Stark de la Schwarzkopf

Bună, fetelor!

În timp ce îmi aranjam și fixam părul mi-am dat seama că sunt deja la al treilea recipient consumat. Despre ce anume vorbesc? Despre un fixativ care a intrat în rutina mea de îngrijire a părului acum câteva luni de zile și pe care am continuat să îl achiziționez pe motiv că îmi place foarte mult, mai exact Taft Power Mega Stark, strong 5!

Dintotdeauna mi-au plăcut spumele și fixativele pentru păr de la Schwarzkopf, pentru că nu a fost numai reclama de ele. S-au ridicat la înălțimea așteptărilor și tocmai faptul că sunt atât de bune le fac și econome, pentru că nu trebuie să folosiți o cantitate mare de produs pentru a vă fixa coafura.

Ce îmi place mult la acest fixativ, Taft Power Mega Stark strong 5, este faptul că îmi conferă o fixare lejeră în sensul că îmi fixează coafura în direcția dorită, dar nu mi-l încarcă și nu are aspect de sârmă, ci pare foarte natural de parcă nu am folosit niciun produs de stiling. Mai mult decât atât, nici nu am observat să-mi lase reziduuri pe păr atunci când am dorit îndepărtarea acestuia cu ajutorul pieptănului!

Dacă v-am făcut curioase, aflați că îl puteti achiziționa la un preț foarte accesibil din aproape toate magazinele care comercializează produse de profil.

V-am pupat!

IMG_20150814_144915



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.