Elmiplant Velvet Touch – cremă depilatoare pentru piele sensibilă

Hei, girls!

Un alt produs destinat epilării pentru care pot să garantez este crema depilatoare Velvet Touch de la Elmiplant, varianta pentru piele sensibilă, special creată pentru a îndepărta părul nedorit de pe întreg corpul(picioare, axile, brațe și linia bikinilor).

Primul aspect pe care l-am remarcat la această cremă depilatoare este acela că miroase puțin diferit, ceva mai plăcut decât restul cremelor de epilat disponibile pe piață la momentul actual. Mai mult, cred că este singura care are în compoziție ulei de migdale 100% natural, o sursă bogată de acizi grași nesaturați ce oferă protecție pielii în timpul depilării. În plus, potențiala iritație a pielii este prevenită datorită complexului DERMA-CARE, ce reprezintă o asociere de ingrediente hidratante avansate. 

Produsul se folosește foarte ușor: 

  1. Se aplică crema pe pielea curată, în strat uniform pe suprafața de pe care doriți îndepărtarea părului, însă fără să masați
  2. După 5 minute încercați să îndepărtați crema de pe o porțiune mică, iar dacă părul se poate îndepărta cu ușurință, continuați procesul; în cazul în care părul nu ”cade”, lăsați crema să acționeze în continuare câteva minute, fără a depăși însă mai mult de 10 minute în total
  3. După îndepărtarea completă, clătiți din abundență călduță, fără a folosi săpun ci doar balsamul după depilat din aceeași gamă, pentru a catifela pielea și a o calma.

În cazul meu, deoarece am firul de păr destul de gros, am fost nevoită să prelungesc timpul de acțiune al cremei undeva la 20 minute și slavă Domnului că nu m-am iritat, însă nu vă recomand să procedați ca mine!

Per total, am fost mulțumită de această cremă depilatoare Velvet Touch de la Elmiplant, m-a ajutat să am pielea fină pentru aproximativ o săptămână(mie îmi crește părul destul de repede, însă tot e mai bine decât epilatul cu lama 😉 ). Mă încântă până și ambalajul acesteia, care este în culori vii, de vară! 🙂 Îmi place!

Vă recomand să o încercați! Merită!

IMG_20150814_145150



2 thoughts on “Elmiplant Velvet Touch – cremă depilatoare pentru piele sensibilă”

  • Este bine o saptamana :)) Mie imi creste cu lama..dupa 3 zile maxim. Ma tenteaza sa imi iau si eu o crema depilatoare doar ca niciodata nu au functionat, odata m-am iritat rau de tot si nici nu prea suport mirosul lor :)). Totusi m-ai facut curioasa:) Multumesc pentru review 😀 Te pup !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.