Cremă de mâini nutritivă de la Dove

Salutări!

Astăzi, făcându-mi curățenie în geantă am realizat că un produs care mie nu-mi lipsește din ea indiferent de anotimp este crema de mâini, întrucât am ghinionul de a mi se usca destul de frecvent, așadar acestea necesită o îngrijire ceva mai atentă!

Dacă toamna și iarna folosesc creme intensiv hidratante pentru mâini deoarece uneori au tendința de a se usca excesiv și de a face cojițe mici și albe care dau usturime, pe parcursul primăverii și a verii optez pentru creme de mâini nutritive.

Din primăvara acestui an am început utilizarea cremei de mâini intensiv nutritive de la Dove și îmi place.

Am achiziționat-o mânată de faptul că era la un preț foarte avantajos(aproximativ 5 lei), preț pe care ș-i la păstrat până în prezent, plus că mi-a placut ambalajul micuț și usor de strecurat în geantă, spre a fi folosită ori de câte ori este nevoie.

Simt că varianta acestei creme se pliază pe nevoile mele, nu degeaba scrie pe ambalaj ”soothes rough hands”, fiind numai bună pentru anotimpurile călduroase întrucât conferă o îngrijire lejeră dar suficientă! Singurul dezavantaj pe care i l-am găsit este că îmi lasă un film gras pe palme și mă văd nevoită să mi le șterg cu un șervețel uscat, dar acest lucru recunosc că mi se întamplă cu majoritatea cremelor de mâini, nu doar cu aceasta de la Dove, dar sunt convinsă că depinde de fiecare persoană în parte, acest aspect nu trebuie să fie valabil pentru toată lumea!

Închei prin a vă recomanda să o încercați dacă simțiți că mâinile voastre au nevoie de hidratare optimă și pe timpul primăverii/verii, mai ales că este la un preț foarte accesibil!
Produsele Dove nu m-au dezamăgit niciodată și de aceea le recomand cu toată încrederea! <3

IMG_20150814_1452572 thoughts on “Cremă de mâini nutritivă de la Dove”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.