Cremă depilatoare Veet – piele sensibilă

Hei, dragile mele!

Dacă într-o postare anterioară vă vorbeam despre epilare, mai exact despre îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe față cu ajutorul benzilor de ceară rece Veet Easy Strip, m-am gândit să rămânem în același registru și să vă scriu astăzi despre epilarea zonelor sensibile precum linia bikinilor, mai ales pentru că este vară, mergem des la plajă, iar zona mai sus menționată trebuie să arate impecabil de fiecare dată.

Nu știu despre voi, însă eu am pielea sensibilă și nu îndrăznesc să folosesc în acea zonă decât produse special concepute în acest sens.

O recomandare pe care v-o pot face cu mâna pe inimă este Crema depilatoare pentru piele sensibilă de la Veet.

Este o cremă depilatoare ce are în compoziție Aloe Vera care calmează, hidratează pielea, ajută la prevenirea iritațiilor și Vitamina E, bogată în antioxidanți, ce previne deteriorarea celulelor pielii datorată radicalilor liberi.

Ce îmi place mult la această cremă depilatoare este faptul că acționează foarte repede chiar și pe părul scurt(în aproximativ 5-10 minute) dar și pentru că dispune de o spatulă din plastic pe care o puteți folosi atât la aplicarea cât și la îndepărtarea produsului de pe piele. Mai mult decât atât, acest aplicator dispune două capete, unul mai lat și unul mai îngust ideale pentru a fi utilizate în funcție de dimensiunile zonelor ce urmează a fi epilate.

Utilizând parea curbată a spatulei întindeți crema depilatoare acoperind integral firele de păr, lăsați să acționeze timp de 5 minute, apoi cu ajutorul spatulei testați pe o suprafață restrânsă. Dacă părul se îndepărtează ușor, continuați procedura, dar dacă firele de păr nu se îndepărtează cu ușurință, extindeți timpul de acțiune al cremei la 10 minute, însă nu depășiți cel 10 minute indicate!

După îndepărtarea completă a produsului de pe piele, clătiți zonele depilate cu apă călduță din abundență și apoi tamponați cu un prosop moale.

Vă recomand să așteptați 24 ore înainte de a utiliza produse de îngrijire corporală precum anti-perspirante, loțiuni parfumate, de a vă expune la soare sau de a înota. P.S.: eu îmi aplic preventiv ulei de argan imediat după epilare.

Folosind această cremă depilatoare de la Veet vă veți putea bucura de piele fină și  hidratată pentru aproximativ o săptămână, iar în timp firele de păr vi se vor mai subția.

Este preferata mea și nu lipsește de pe lista de cumpărături.

Voi ați încercat-o?

IMG_20150730_100134



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.