Veet Easy Strip – benzi de ceară rece pentru față

Salutări, dragile mele!

Se știe că nouă, femeilor, ne place să fim frumoase și îngrijite și că pentru asta suntem dispuse să facem aproape orice!

Unul dintre aspectele de care ne îngrijim lună de lună este – de ce să nu recunoaștem? – mustața. O parte dintre reprezentantele sexului frumos recurg la serviciile saloanelor de înfrumusețare pentru îndepărtarea acestor fire de păr inestetice de deasupra buzei superioare, iar cealaltă parte preferă să își rezolve această problemă în intimitatea propriului lor cămin, fie cu penseta(procedeu destul de greoi), fie cu ajutorul benzilor depilatoare cu ceară rece, special concepute pentru față.

În ceea ce privește benzile depilatoare cu ceară pentru față, regăsim pe piață o întreagă varietate, rămânând la latitudinea dvs pe care doriți să vi le achiziționați, dar eu am totuși o sugestie: vă recomand să nu vă lipsească din casă benzile depilatoare cu ceara rece pentru față, Easy Strip de la Veet!

Nu veți ști niciodată când sunteți în întârziere la o întâlnire importantă sau la o petrecere, caz în care timpul nu vă va permite să vă pensați mustața fir cu fir, așa că soluția voastră de ultim moment va consta în aceste minunate benzi.

De ce spun că sunt minunate? Doarece după ce am utilizat mai multe mărci de benzi de ceară rece, am ajuns la concluzia că indiferent cât ar costa, cele de la Veet rămân cele mai bune deoarece sunt blânde cu pielea, smulg firele dintr-o singură mișcare fără să vă irite pielea, în timp vi se vor rări și subția firele de păr, plus că veți scăpa de părul nedorit pentru aproximativ 3-4 săptămâni(în cazul meu, cam 2,5-3 săptămâni pentru că îmi crește părul într-un ritm destul de alert).

Benzile de ceară rece Easy Strip de la Veet(pentru piele normală) au în compoziție unt de Shea(cunoscut pentru proprietățile sale hidratante) + extract din fructe de pădure(compatibil cu piela normală) și se folosesc foarte ușor – în cinci pași simpli scăpați chiar și de cele mai mici fire de păr nedorite:

  1. Încălziți între palme banda de ceară rece, pentru a se dezlipi mai ușor;
  2. Desfaceți banda începând de la extremitatea rotunjită și puneți una dintre benzi deoparte;
  3. Aplicați banda pe piele, în direcția de creștere a firelor de păr, începând cu extremitatea rotunjită și neteziți bine pentru a vă asigura de aderența benzii de ceară;
  4.  Țineți pielea întinsă, apucați banda de ceară de zona ei de prindere și trageți foarte repede, dintr-o mișcare, în sens opus creșterii firelor de păr;
  5. Îndepărtați urmele de ceară rămase pe piele cu ajutorul unuia dintre șervețelele Perfect Finish.

Întrucât cutia de 20 de benzi de ceară rece conține doar 4 servețele Perfect Finish, vă recomand ca după epuizarea acestora să utilizați pentru îndepărtarea urmelor de ceară, o dischetă demachiantă înmuiată în ulei de migdale dulci, ori de argan, de cocos sau chiar de măsline, uleiurile menționate având și rolul de a hidrata în profunzime zona proaspăt epilată.

Repet: din rutina dvs de îngrijire nu ar trebui să lipsească aceste benzi, deoarece vă ușurează și vă scurtează mult procesul de depilare.

Sunt cele mai blânde cu pielea din câte am încercat! Le recomand cu drag tuturor!

Voi ce folosiți pentru depliarea firelor de păr de pe față?

IMG_20150730_100340



7 thoughts on “Veet Easy Strip – benzi de ceară rece pentru față”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.