Cremă de zi antistress – Pell Amar

Dragile mele, eram nerăbdătoare să împărtășesc cu voi experiența de testare a unui nou produs – crema de zi antistress de la Pell Amar.

Citisem despre această firmă și eram tare curioasă să încerc produsele lor, din mai multe motive: pentru că sunt mândră de faptul că sunt fabricate în România, deoarece au în compoziție ingrediente pe bază naturală, și lista poate continua.

Pell Amar este o firmă producătoare de biocosmetice, care valorifică una dintre bogățiile naturale ale țării noastre, mai exact extractul Pell Amar obținut din nămol sapropelic de către Dr. Ionescu Călinești.

Acest extract din nămol sapropelic e un complex mineral, organic și enzimatic, cu proprietăți biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative și vasodilatatoare, ce au fost demonstrate atât experimental, cât și în cercetări clinice.

Extractul din nămol sapropelic are un conținut bogat în oligoelemente de Zinc, Calciu, Magneziu și aminoacizi esențiali compatibili cu epiderma, ce contribuie la refacerea, tonifierea și elasticitatea țesutului(prevenind astfel apariția ridurilor).

Printre acești aminoacizi se numără: Prolina, Lizina, Izoleucina, Leucina, Histidina, Glicina, Serina, Tirozina, Valina, Arginina, și alții la fel de importanți precum aceștia.

Dar să revenim la crema de zi antistress. Această cremă este concepută special pentru tenul sensibil, ce asigură echilibrul natural al pielii și o protejează eficient de agresiunea factorilor de stress din mediul ambiant.

Bazată pe o combinație unică de componente active, această cremă protejează tenul împotriva radiațiilor solare UVA și UVB datorită SPF 28+ și UVA PF 12 din compoziție, oferă protecție împotriva radicalilor liberi, menține hidratarea naturală a pielii și împiedică pigmentarea datorată expunerii la soare.

În compoziția acestei creme mai puteți regăsi: extract din semințe de floarea-soarelui(stopează deteriorarea ireversibilă a componentelor pielii, conservându-i structura și funcțiile), ulei de cătină(un excelent protector natural împotriva radiațiilor, emolient, ce ajută la păstrarea echilibrului hidric al pielii, conține vitamine naturale și acționează asupra radicalilor liberi), colagen de origine marină(cu rol important în procesul de hidratare și refacere a pielii), extract de aloe(hidratant, antiiritant și calmant). NU CONȚINE PARABENI!

Experiența mea:

De când am început testarea acestei minunate creme de zi antistress, am utilizat-o atât dimineața cât și seara. Am aplicat-o imediat după demachiere și am lăsat-o să acționeze.

Este o cremă cu o consistență ușor grasă dar care se absoarbe imediat în piele și nu lasă un film gras la suprafața acesteia, are culoarea untului și miroase discret a plante.

Când am aplicat-o prima dată m-am speriat, deoarece m-am albit la față, dar continuând să o masez s-a absorbit cu totul și a conferit tenului meu o senzație de luminozitate pe care nu am mai întâlnit-o la nicio cremă de față folosită până în prezent! În plus, pielea rămâne fină, catifelată și are un aspect sănătos!

Poate fi folosită și ca bază de machiaj – puteți aplica fondul de ten peste ea, după absorbția ei completă.

Mai mult decât atât, aplicând-o și seara, am observat o ameliorare a micilor inamici apăruți la perioadă(coșurile), mai exact le stopa evoluția.

Această cremă mi-a ajutat tenul să își mențină hidratarea pe parcursul întregii zile, l-am simțit revitalizat și chiar m-a protejat împotriva radiațiilor(intenționat am supus-o la test: am aplicat-o înainte de plajă și nu m-am bronzat la față).

Voi continua să folosesc această cremă de zi antistress pentru că a adus numai beneficii tenului meu sensibil și uscat! O recomand cu toată încrederea, își merită fiecare bănuț!

Mulțumesc, Pell Amar!

P.S. 1: Review-ul Gelului contur pentru ochi de la Pell Amar este disponibil aici!

P.S. 2: produsele Pell Amar pot fi achiziționate de aici.

Voi ce produse Pell Amar ați folosit?

IMG_20150728_094447



7 thoughts on “Cremă de zi antistress – Pell Amar”

  • Nu le-am folosit. Am un ten sensibil, uscat si cu roseata. Gama aceasta este scumpa din ce am vazut eu. Sincer nu vreau sa dau bani si sa nu imi priasca. Vorbesc din experienta. Am incercat atatea creme de-alungul timpului incat nu le mai tin minte.
    O solutie ar fi testere mici.

  • wow sincer sa-ti zic nam auzit pana acum de aceasta crema multumesc pentru recomandare,chear am sa-mi comand si eu una,,,,

  • La insistentele sotului meu am cumparat aceasta crema chiar daca are un pret destul de piperat (eu am dat 72 lei). Nu stiu ce sa spun momentan despre ea. Important este ca nu am efecte adverse la tenul meu, dar fiind unul foarte uscat in acele zone nu intra cum trebuie in piele. Zonele foarte uscate imi raman albicioase. Mai astept sa vad poate isis face efectul incetul cu incetul. Ma refer la hidratare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.