Ruj Kate Moss by Rimmel London

Hello, girls!

În ceea ce privește machiajul, sunt zile în care simt nevoia să îmi machiez ochii cât mai puțin și ca atare aplic doar 1-2 straturi de mascara, însă optez pentru un machiaj al buzelor ceva mai strident, astfel că folosesc rujuri în nuanțe intense.

De altfel, așa este corect: când machiem intens ochii, trebuie să optăm pentru buze în nuanțe nude și viceversa.

Și pentru că vara aceasta mi-am făcut colecție de rujuri în culori ”tari”, vă scriu astăzi despre unul dintre ele achiziționat sub impulsul de moment, dar care îmi place la nebunie – Kate <3 de la Rimmel London, No. 20, o nuanță de fucsia.

11140_7C00001d636_7Cb0dd_Kate_Moss_Rimmel_Lipstick

Nuanța este superbă și o ador mai ales datorită subtonului său albastru care conferă danturii senzație de albire.

Este un ruj cremos(hidratează buzele și nu le usucă), foarte pigmentat, rezistă pe buze destul de mult(se șterge doar dacă sărutați sau atingeți buzele; nu necesită reaplicare după ce consumați alimente sau băuturi, nuanța estompându-se destul de puțin), are un gust și un miros plăcut!

De câte ori îmi învălui buzele în această superbă nuanță, încrederea în mine crește simțitor, așa că vi-l recomand pentru momentele în care vreți să vă simțiți ca niște dive! Nu degeaba promotoarea acestei game de rujuri este nimeni alta decât Kate Moss! 🙂

IMG_20150911_132926IMG_20150911_132910

LATER EDIT:

Deoarece mi-a plăcut foarte mult calitatea acestui ruj, mi-am mai achiziționat unul, într-o altă nuanță – 32 – un corai deschis cu tentă neon. Il port mai ales vara pentru că îmi place mult cum arată în contrast cu pielea bronzata și pot spune că sunt la fel de mulțumită de el precum sunt și de cel în nuanța de roz fucsia.

IMG_20151205_160315

IMG_20151205_160333

Voi ați încercat rujurile Kate Moss de la Rimmel London? Și cum vi se par?



1 thought on “Ruj Kate Moss by Rimmel London”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.