Gerovital Happiness – must have this summer

Dragile mele, de aproximativ o săptămână testez loțiunea hidratantă de corp cu extract de zmeură și efect de strălucire Gerovital Happiness de la Farmec și nu am mai avut răbdare să vă transmit că TREBUIE SĂ O AVEȚI!

Această loțiune de corp are în compoziția sa ulei de măsline și extract de zmeură care conferă pielii hidratarea de care are nevoie, iar vitamina E luptă împotriva îmbătrânirii celulare datorate poluării și radicalilor liberi din mediul înconjurător. Și ce este CEL mai important: NU conține parabeni și este fabricată cu parfum hipoalergenic(produsele cosmetice hipoalergenice sunt fabricate în mediu steril şi sunt testate pe pielea alergică şi sensibilă).

Nu este grasă(nu lasă un film gras la suprafața pielii), are o textură lejeră, se absoarbe instantaneu în piele, iar particulele minerale din compoziția acestei loțiuni vă învăluie cu un efect discret de strălucire.

După aplicare acestei loțiuni de corp, pielea arată cu adevărat happy: are un aspect sănătos și radiant – străluciți discret din toate încheiturile și mirosiți subtil a zmeură(miros care persistă)! 🙂

Ce v-ați putea dori mai mult?

P.S.: pe mine mă încântă foarte tare și recipientul, e mai inedit, loțiunea se dozează mai ușor, iar particulele strălucitoare sunt foarte mici și discrete, de bun gust! Clar, este MUST HAVE!

Dacă v-am stârnit interesul, aflați că o puteți achiziționa fie de pe site-ul Farmec, fie din magazinele de cosmetice și produse de îngrijire corporală ori supermarket-uri(prețul aproximativ fiind de 12 lei).

Voi ce produse din gama Gerovital Happiness ați încercat până acum?

IMG_20150728_094555



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.