Dove Intense Repair Conditioner

Hello, girls!

Pentru că îmi doream să am părul cât mai lung posibil, însă el se degrada ușor de la ustensilele de coafat pe care le foloseam destul de frecvent(cum ar fi uscătorul pentru păr sau placa de întins părul) dar și de la factorii nocivi din mediul înconjurător, astfel că era imperios necesar să îl tund periodic la frizerie, m-am gândit să apelez la un truc pentru a nu-l mai scurta: utilizarea intensivă a tot felul de produse pentru păr, care să nu îi mai permită degradarea, ci dimpotrivă, să fie tot timpul hidratat.

Printre aceste produse de îngrijire a părului aș menționa măști, uleiuri, balsamuri, tratamente leave-in, spray-uri reparatoare și lista poate continua…

Acum ceva timp am primit spre testare din partea Clubului Dove un balsam pentru păr, Intense Repair.

Recunosc, nu mai folosisem produse pentru îngrijirea părului de la Dove, însă mă bătea gândul să încerc. Și iată că aceștia, chiar fără să știe, mi-au întins o mână de ajutor în sensul ăsta, iar acum l-am trecut pe lista de produse favorite! 🙂

Îmi place! Îmi place mult! De ce?

Pentru că:

– are o textură groasă, aceasta făcându-l econom

– miroase deosebit, iar mirosul persistă în păr câteva zile(ceea ce rar mi se întâmplă la produsele pentru îngrijirea părului)

– efectiv simt cum îmi hidratează părul și cum îmi revigorează zonele cu probleme(cum ar fi firele despicate sau vârfurile uscate) – poate pentru că are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajută la refacerea părului la nivel celular?

– se clăteste ușor din păr și nu îl încarcă, lăsându-l ușor de pieptănat.

Unde mai pui că e și accesibil ca preț?

M-am convins! Produsele Dove pentru îngrijirea părului sunt la fel de bune precum celelalte produse ale lor pe care le-am încercat!

Testați-l și voi! Merită!

dove-intensive-repair-condi



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.