Ultra Color Bold Bordeaux – Avon

Salutări!!

Din Campania 09 a celor de la Avon mi-am achiziționat un spumant de baie și un ruj, cel din urmă produs făcând obiectul acestei postări.

După cum menționasem și la momentul respectiv, deși îmi propusesem să nu îmi mai achiziționez rujuri Avon pe motiv că de câteva ori nu au corespuns nuanțele din broșură cu cele din realitate, m-am lăsat înduplecată încă o dată, deoarece o anumită nuanță îmi făcea tare cu ochiul, mai exact nuanța Bold Bordeaux din gama Ultra Color Bold.

Am riscat și am câștigat: deși la prima vedere rujul are o nuanță de speriat, când îl aplici pe buze se schimbă radical datele problemei!

Așa arăta inițial…

IMG_20150630_130126

…Și nu prea-mi venea să îl folosesc, însă mi-am zis totuși să încerc!

Pe buze arată minunat și este chiar nuanța pe care o căutam eu de ceva vreme… Pot spune că exact când îmi pierdusem speranța de a mai găsi această nuanță, dorința mi s-a împlinit!

IMG_20150701_131510

Ultra Color Bold Bordeaux este un ruj care are câte puțin din toate proprietățile pe care vi le-ați putea dori de la un ruj: este foarte pigmentat, e cât de cât persistent(dacă mănânci sau bei se estompează destul de puțin, dar dacă săruți sau pur și simplu atingi buzele, se transferă), este cremos și hidratant, nu usucă buzele și nu are un gust rău.

Pentru un ruj cu un preț mic ce v-ați putea dori mai mult?

Voi ați încercat vreo nuanță de ruj din gama acesta?



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.