De ajutor pentru ”înghețarea” micilor inamici

Bună, dragile mele!

Astăzi m-am gândit să împărtășesc cu voi preparatul meu home-made pe care îl utilizez pentru ”înghețarea” sau anihilarea micilor inamici care apar când mi-e lumea mai dragă – coșurile!

Ei bine, dacă nu aveți la îndemână niciun produs pentru coșuri din comerț, puteți încerca această rețetă. Se prepară foarte ușor în intimitata căminului vostru, cu două ingrediente pe care aproape toată lumea le are în casă.

Așadar, realizați un amestec dintr-o jumătate de aspirină pisată foarte bine, apoi picurați ulei de argan suficient cât prin amestecare să se formeze o pastă, luați din acest preparat cu un bețișor cosmetic o cantitate suficientă, aplicați peste micii inamici și lasați să acționeze peste noapte.

În cazul meu, amestecul acesta oprește coșurile din evoluție! Sunt foarte încântată de această revelație pe care am avut-o!

Eu îmi însușesc această rețetă, nu am mai văzut preparatul acesta pe nicăieri, l-am conceput știind despre proprietățile pe care acidul acetilsalicilic îl are asupra tenului cu probleme, plus că uleiul de argan face foarte bine tenului meu sensibil.

Încercați și voi! Nu aveți ce pierde!

Voi ce alte metode de a vă lupta cu coșurile cunoașteți?

UA010

pastila_pisata2 thoughts on “De ajutor pentru ”înghețarea” micilor inamici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.