I love…blueberry & smoothie

După câteva reprize de bronz intensiv, pielea mea cerea în mod evident un peeling sănătos și deoarece nu mai dispuneam de niciun produs pentru exfolierea corpului, am colindat câteva magazine cu produse de îngrijire corporală, în căutarea produsului perfect.

Ce să zic? Orașul meu este încă novice la acest capitol, magazinele noastre încă nu dispun de o gamă variată de astfel de produse, așa că m-am oprit asupra unui gel de duș exfoliant de la I love cosmetics, varianta bluberry & smoothie, mai mult pentru că sunt o mare fană a fructelor de pădure, în general! 🙂

Cum aș descrie eu acest produs? Ei bine, textura acestuia nu prea este de gel de duș deoarece este foarte gros și nu face prea multă spumă. Ce m-a deranjat la el în mod special a fost orificiul de eliberare a produsului, care era prea mic, astfel că trebuia să strâng serios tubul pentru a elibera cantitatea necesară. Miroase intens a afine(persistă pe piele, însă nu foarte mult) și chiar dacă particulele abrazive nu sunt foarte numeroase, se pare că acest produs m-a ajutat totuși să îmi rezolv problema. Textura oarecum gelatinoasă a acestuia ajută la plimbarea produsului și implicit a particulelor abrazive pe toată suprafața corpului sau în zonele în care vă este necesar. Se îndepărtează puțin cam greu de pe piele, dar mai apoi aceasta se simte curată.

Pentru prețul acestui produs(eu l-am achiziționat cu doar 10 lei) mă declar mulțumită, mai ales că are 200 ml și ajunge pentru câteva utilizări.

Voi ați folosit produse de la firma I love cosmetics?

1401



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.