Spumant de baie Avon

Nu am mai scris despre asta până acum și chiar simțeam nevoia să strig în gura mare că ador să mă îmbăiez în cada plină cu spumă! 😀 Pentru mine e atât de relaxantă și de energizantă o baie cu spumă de nici nu vă puteți imagina!

Am început să folosesc spumante de baie acum mulți ani, când le descoperisem într-o broșură Avon și am încercat nenumărate combinații de miresme, rămânându-le fidelă în toți acești ani, deoarece dintotdeauna am fost mulțumită de ele – nu le-am găsit nicio bilă neagră până în prezent.

Spumantele de baie de la Avon miros deosebit, iar mirosul persistă pe parcursul întregului proces de îmbăiere, fac foarte multă spumă și rezistă(nu se topește imediat cum ați tinde să credeți), plus că sunt foarte econome și se dozează ușor cu dopul acestora.

Data aceasta am fost cucerită de varianta cu Rodie și Bujor(grație unei pagini parfumate și îmi place foarte mult cum miroase, este o combinație foarte reușită și mai mult decât atât, colorează apa în roz! Ce ți-ai putea dori mai mult?

În fiecare lună le vânez în broșura online, iar de câte ori sunt la reducere îmi achiziționez câte două bucăți!

Voi ce spumante de baie preferați? Vă plac cele de la Avon?

bubblebath_pg23



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.