Scandaleyes by Rimmel London

Bună, dragile mele!

După o utilizare îndelungată a mascarei Scandaleyes Extrem Black de la Rimmel London, m-am gândit să scriu o postare despre aceasta.

Deși nu mai folosisem nicio mascara de la Rimmel London, fiind puțin sceptică în a o achiziționa sau nu, trebuie să recunosc faptul că rezultatele utilizării acesteia au fost mult peste măsura așteptărilor mele!

Acest rimel are o pensulă clasică, însă ușor mai groasă, care nu încurcă însă aplicarea produsului chiar și pe cele mai mici gene din colțul intern al ochiului, conferindu-le un volum senzațional pe care eu nu l-am mai întâlnit până acum la nicio altă marcă de rimel folosită.

Am rămas surprinsă și de cât de puțin produs trebuie aplicat pentru a avea gene ca de păpușă! Practic, introducând pensula o singură dată în recipient, îmi ajunge pentru a-mi rimela genele de la un ochi, ca la carte. Alungirea și volumul oferite de mascara Scandaleyes de la Rimmel London este instantanee! Nu trebuie decât să porți pensula ușor în zig-zag peste gene, și gata!

Mai mult decât atât, este primul rimel pe care am văzut să scrie că este valabil 12 luni de la deschidere. Celelalte rimeluri utilizate de mine până în prezent erau valabile doar 6 luni de la deschiderea recipientului și chiar dacă mai aveam din produs, mă vedeam nevoită să le arunc pentru a evita complicații.

Nu am întâmpinat dificultăți în a îl îndepărta de pe gene, l-am demachiat cu ușurință folosind demachiantul meu obișnuit.

Singurul aspect ușor deranjant pentru mine este acela că nu este rezistent la apă, astfel că trebuie să fiu atentă și să îl aplic în funcție de vremea de afară! 🙂

Eu îl achiziționasem la reducere și plătisem pentru el aproximativ 15 lei, însă zilele trecute l-am văzut in Auchan la 14 lei dacă nu mă înșel…

Fiind mai mult decât accesibil, cu siguranță îl voi recumpăra!

Voi l-ați încercat?

ScandalEyesXtremeBlack_PRODUCT-01_0



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.