Elmiplant Sun Tropical Escape – Ulei pentru bronzare cu SPF6

Bună, dragile mele!

Tocmai pentru că suntem în plin sezon, m-am gândit să vă scriu astăzi despre un ulei pentru bronzare. Acesta m-a ajutat să am un bronz frumos și uniform: Elmiplant Sun Tropical Escape, cu SPF6.

Am ales un ulei pentru bronzare cu un factor de protecție atât de mic deoarece eu am pielea pigmentată. Nu sunt creolă, dar nici albă, nu mă înroșesc, ci mă înnegresc direct! Știu, cred că toate v-ați dori o astfel de piele!

După cum v-ați dat seama deja din titlu, produsul despre care vă povestesc este de la Elmiplant. Mereu am fost mulțumită de calitatea produselor Elmiplant și câteva dintre ele fac parte din rutina mea zilnică.

Elmiplant Sunt Tropical Escape SPF6

Varianta Tropical Escape este lansată vara aceasta și eram foarte curioasă să o încerc. Asta deoarece mă săturasem de uleiurile și loțiunile pentru plajă care miroseau a clasicul betacaroten. Ei bine, uleiul acesta chiar că te trimite cu gândul la o vacanță într-o destinație exotică!

Ca și compoziție, acest ulei pentru bronzare are o formulă îmbogățită cu un complex de uleiuri exotice:

  • din nuci de argan,
  • de maracuja;
  • de Brazilia.

Acestea hidratează și oferă pielii îngrijirea de care are nevoie. O elasticizează și o catifelează, iar factorul de protecție solară protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Elmiplant Sun Tropical Escape are o textură lejeră care se absoarbe rapid în piele, ajutând totodată la fixarea și menținerea bronzului. În același timp, oferă pielii un luciu foarte plăcut, ușor sexy. Datorită acestui fapt, nu îl folosesc doar la plajă, ci ori de câte ori ies din casă. Mai-mai că nici nu mai am nevoie de loțiune de corp, deoarece acesta menține hidratarea optimă a pielii.

Mie îmi place foarte mult și mi-a fost de mare folos vara aceasta! Îl recomand tuturor cu dragă inimă, încercați-l, cu siguranță o să vă placă și vouă!

Voi ce produse pentru bronzare folosiți? Pe acesta l-ați încercat?

Elmiplant Sun Tropical Escape



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.