Possibility Raspberry Pavlova

Salutări, tuturor!

Weekendul trecut pe când eram la cumpărături, mi-am achiziționat un balsam pentru buze de la Possibility, numit Raspberry Pavlova, încântată mai mult de faptul că imi imaginasem că miroase a fructe de pădure(pe care eu le ador!). Și nu m-am înșelat!

0049919_l

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, este genul acela de balsam de buze care se aplică cu ajutorul degetului sau cu o pensulă pentru machiajul buzelor. Eu am ales să folosesc o pensulă(consider eu că este mai igienic).

Ce mi-a plăcut mult la acest produs încă de când l-am desfăcut a fost faptul că era sigilat! Mi se pare o dovadă de respect a firmei producătoare față de clienții săi.

Balsamul de buze are 20 de grame, este ușor de transportat(în portfard sau poate fi strecurat într-un buzunărel), are o nuanță de roz deschis, o textură placută și un miros intens de fructe de pădure. Nu hidratează foarte intens așa că eu recomand utilizarea acestuia mai mult pe timp de vară și lasă o peliculă uleioasă(dar nu lipicioasă) la suprafața buzelor.

Eu îl folosesc atunci când stau în casă. Când ies, utilizez un balsam de buze cu factor de protecție solară, pentru că razele UV sunt foarte nocive mai ales buzelor, care au o piele foarte subțire și sensibilă și nu cred că acest balsam de buze m-ar proteja în sensul acesta, ci doar mă ajută să am o textură a buzelor aparent sănătoasă prin hidratare continuă(fie ea și mai light!).

IMGP5587

Pe site-urile din afara țării noastre l-am găsit la prețul de aproximativ 5-6 lire, ceea ce din punctul meu de vedere mi se pare un preț nejustificat de mare pentru calitatea acestuia(~30-36 lei) deoarece în opinia mea nu face banii aceștia. Noroc că eu l-am achiziționat la super-ofertă, astfel că nu regret că l-am luat! 😀



1 thought on “Possibility Raspberry Pavlova”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.