Dizolvant de unghii fără acetonă

Vă salut, fetelor!

Deoarece mi se consumase acetona și urma să îmi fac pedichiura, am dat iama într-un magazin cu produse de înfrumusețare și îngrijire corporală ca să îmi achiziționez una nouă, numai că mi-a atras atenția următorul produs pe a cărui etichetă era specificat faptul că nu conține acetonă.

Este vorba despre dizolvantul pentru lacul de unghii fără acetonă de la Senza.

Este bifazic, necesitând agitare energică înainte de utilizare, miroase pronunțat a oțet și îndepărtează lacul de unghii însă ceva mai greu(adică daca până acum foloseam 2 dischete demachiante pentru a îndeparta oja de pe unghiile de la un picior, acum folosesc 5 dischete).

Per total, își face bine treaba și sunt mulțumită de el, mai ales că este disponibil într-o cantitate mare – 250 ml – prețul fiind în jur de 5 lei.

Vă recomand să îl încercați! 🙂

LATER EDIT:

De pe la jumătatea recipientului au început să mă usture foarte tare unghiile și buricele degetelor de nu știam cu ce să mă mai dau să le liniștesc!…

Chiar nu am idee de ce s-a întâmplat asta, nu am găsit nicio dată de valabilitate pe el…O fi fost expirat.. Nu am idee, astfel că nu știu dacă să mai recomand sau nu…

res_55145b543498863a384ed710b7e7d471_350x350c_pje4



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.