Ulei pentru masaj anticelulitic Cellufight – Elmiplant

Bună, dragile mele! Vă promiteam acum aproximativ o lună de zile un review al uleiului pentru masaj anticelulitic Cellufight de la Elmiplant. Este practic o comparație cu gelul anticelulitic din aceeași gamă.

Ei bine, consider că am testat acest produs îndeajuns de mult încât să îmi pot face o părere asupra lui, pe care să o împărtășesc cu voi.

Ulei pentru masaj anticeulitic Cellufight – Elmiplant

În cazul meu, uleiul pentru masaj anticelulitic Cellufight a avut un mai mare randament decât gelul pentru masaj anticelulitic. Îmi place mai mult și datorită faptului că nu se absoarbe repede în piele (cum mi se întâmpla cu gelul). Și pot masa zonele afectate de celulită un timp mai îndelungat, fără să fiu nevoită să mai adaug produs.

Ca să vă puteți face o idee, obișnuiesc să masez fiecare coapsă câte 30 de minute. Și în tot acest timp îmi sunt suficiente cele cinci picături de ulei pe care le picur la început. Uleiul pentru masaj anticelulitic Cellufight miroase la fel cu gelul, însă ceva mai înțepător. Se încălzește în timpul masajului, apoi îți conferă o senzație de răcorire.

Ingredintele uleiului pentru masaj anticelulitic Cellufight de la Elmiplant sunt cam aceleași cu ale gelului pentru masaj anticelulitic:

  • guarana (drenează ţesuturile adipoase, creşte metabolismul),
  • piperul negru (responsabil pentru efectul termic, stimulează microcirculaţia),
  • uleiul de măsline (bogat în antioxidanți, care încetinesc procesul de îmbătrânire),
  • vitamina E (care contribuie la menținerea elasticității pielii).

Țin să menționez un lucru foarte important! Niciun produs pentru masajul anticelulitic nu funcționează fără exerciții fizice și fără un regim alimentar echilibrat!

În cazul meu se poate observa o îmbunătățire a structurii pielii și a țesuturilor. Însă am combinat masajul anticelulitic cu aproximativ 30 de minute de exerciții fizice alerte. Plus o dietă săracă în calorii (am exclus sucurile, mai ales cele acidulate, am redus mult dulciurile și pâinea).

Sper să vă fi fost de folos postarea mea!

Vă pup și aștept să-mi spuneți dacă l-ați încercat. 🙂

 

 

Elmiplant Cellufight



5 thoughts on “Ulei pentru masaj anticelulitic Cellufight – Elmiplant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.