Essence Lipstick

Bună, dragele mele!!

Săptămâna trecută vă arătam pe pagina de Facebook a blogului meu ce produse mi-am achiziționat din magazinul Kendra din Promenada Mall Focșani, la întoarcere din mini-vacanța petrecută cu iubitul meu la munte. Mai exact, mă oprisem la standul cu produse Essence și îmi alesesem un creion pentru sprâncene(a cărui review va fi în curând disponibil pe blog) și un ruj.

Rujul ales de mine după consultarea tuturor testerelor disponibile la standul Essence a fost în nuanța 02 Porcelain Doll, deoarece nu mai dispuneam de niciun ruj în nuanță nude, dar și pentru că după efectuarea unui swatch pe mână am fost încântată de sideful acestuia, delicat, finuț…

L-am achiziționat și abia așteptam să îl desigilez și să îl testez pe buze, numai că am fost dezamăgită să constat că varianta disponibilă pentru vânzare este perfect mată, fără nicio urmă de sidef! Deci mostra disponibilă la raft nu coincide cu produsul comercializat.

Însă, trecând peste acest aspect, rujul este de calitate, are o textură satinată, cremoasă, hidratantă și cât de cât persistentă(după ce mănânci sau bei nuanța se mai estompează, însă rămâne în continuare pe buze).

Acest ruj îmi învăluie buzele într-o nuanță de nude ușor lucioasă, foarte încântătoare și îmi este de folos atunci când optez pentru un machiaj al ochilor ceva mai sofisticat.

Îmi place la el până și ambalajul care este bej, mat și cu o notă de eleganțâ, aparte…

Îl recomand cu drag, mai ales că are un preț foarte accesibil!

7515174 thoughts on “Essence Lipstick”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.