Review deodorant Dove Beauty Finish

Bine v-am regăsit!

După cum bine știți deja, obiceiul meu este de a folosi deodorante solide pe parcursul anotimpurilor reci și deodorante sub formă de spray atunci când se încălzește afară. De regulă, foloseam același deodorant până când consideram de cuviință să îl înlocuiesc cu altul mai potrivit nevoilor mele, însă anul acesta m-am hotărât să încerc altul nou de fiecare dată când se consumă anteriorul. Așa am ajuns să testez deodorantul Dove Beauty Finish pe care, pur și simplu, îl ador!

Deși este pe piață de ceva vreme, nu fusesem tentată să îl încerc și foarte rău am făcut, pentru că miroase atât de plăcut(nu știu să vă descriu cu exactitate mirosul însă este unul foarte feminin și delicat) și mă protejează împotriva transpirației atât de bine datorită mineralelor active din compoziția acestuia, încât nu m-am putut abține să nu vă scriu despre el!

Singurul aspect de care chiar trebuie să țineți cont atunci când îl aplicați este să îl agitați și să îl pulverizați de la o distanță de 15 cm de piele, deoarece dacă nu respectați acești pași, pudra din compoziția deodorantului vi se va strânge sub axilă. Mi s-a întâmplat și mie o dată, dar ulterior l-am aplicat de la distanța recomandată și randamentul acestuia a fost maxim! Nici măcar nu am fost nevoită să îl reîmprospătez pe parcursul zilei, cum mi se mai întampla în cazul altor mărci de deodorante. Și prețul este mai mult decât accesibil, între 8 și 10 lei, în funcție de magazin.

Îl recomand cu toată încrederea!

611M1-pzqyL._SL1500_



2 thoughts on “Review deodorant Dove Beauty Finish”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.