Essence eyeshadow

Bună, fetelor!

Astăzi m-am gândit să vă scriu despre fardurile de pleoape de la Essence.

Acum aproximativ o lună de zile mi-am aruncat la gunoi toate fardurile pe motiv că fie erau expirate, fie nu-mi mai plăceau și astfel m-am decis să încerc ceva nou, oprindu-mă asupra fardurilor de pleoape de la Essence. Nu am citit despre ele pe internet, pur și simplu mi-am dorit să le încerc și să vă împărtășesc experiența mea.

De ceva vreme îmi place să mă machiez cât mai simplu și nu mai folosesc combinații de culori decât la ocazii speciale, astfel că am achiziționat un fard mono, într-o nuanță deschisă, cât mai apropiată pielii.

Am ales nuanța 14 Chilli Vanilli, un bej mat, simplu, cu o putere mare de acoperire și cu o textură foarte fină, care se întinde foarte ușor pe piele.

csm_751577_a3d1bd7398

Fără să vreau, am supus acest fard de pleoape și la un test mai dur – am adormit machiată și am rămas mirată când am constatat că dimineață când m-am trezit, fardul era tot acolo și nici măcar nu mi s-a strâns în pliului ochiului! Deci, mie asta mi se pare senzațional! Din câte farduri de pleoape am utilizat până în prezent, cel de la Essence este singurul care nu mi s-a adunat în pliu. <3

Și tocmai pentru că mi se par atât de bune, zilele trecute mi-am mai achiziționat încă un fard Essence, mai exact nuanța 79 Lola Petrola shimmer effect, nu este sidefat, dar conferă un luciu discret și foarte plăcut. Consistența acestuia este identică cu a celuilalt, cremoasă, fină și ușor de aplicat, rezistent, dar în același timp blând cu pielea.

csm_750127_7e7e9a93b0

Sunt foarte încântată de fardurile Essence, pe wishlist-ul meu am și alte nuanțe pe care mi le voi achiziționa cât de curând și le recomand cu mare încredere tuturor, mai ales că sunt foarte accesibile!



1 thought on “Essence eyeshadow”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.