Essence – Multi Action Waterproof Mascara

Bună, fetelor!

De 2-3 săptămâni testez mascara Multi Action Waterproof de la Essence și pur și simplu nu îi găsesc nici un defect! 🙂

Am intrat în posesia ei achiziționând numărul de iunie al revistei Glamour și am fost foarte încântată să o primesc cadou, pentru că îmi doream de mult să încerc rimelurile de la această firmă însă nu știam cu care să încep… Ei bine, soarta a făcut să încep cu acesta rezistent la apă și nu regret nicio clipă că s-a întâmplat așa.

Când am desfăcut această mascara, primul lucru care mi-a atras atenția a fost periuța care este micuță, dar care atinge chiar și cele mai mici gene, trezindu-le la viață dintr-o singură mișcare! Apoi, am rămas impresionată de faptul că am avut nevoie de o singură aplicare pentru a avea gene WOW, niciodată nu am considerat necesar să îmi aplic și un al doilea strat. S-a comportat foarte bine peste zi, rămânând intactă și nedispersându-se precum alte mărci de mascara. Este într-adevăr rezistentă la apă, am reușit să o demachiez cu demachiantul meu obișnuit(puțin mai greu, ce-i drept) și nu mi-a rupt genele cum mi s-a mai întâmplat în trecut cu alte rimeluri waterproof.

Dragile mele, dacă sunteți în căutarea unui rimel rezistent la apă, că tot veni vara și mergeți mai des la ștrand sau la mare, eu vi-l recomand cu dragă inimă pe acesta, mai ales că nici nu este scump(~15 lei).

Eu deja l-am bifat pe lista de cumpărături!

V-am pupat!

DSC05655a_zpsf39baada



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.