Murad – Blemish Clearing Solution

Scriam zilele trecute pe pagina de Facebook a blogului meu că datorită mâinii de ajutor întinse de dna Ana Maria Tătucu de la Beauty Barometer am reușit să intru în posesia mostrei mele de Blemish Clearing Solution de la Murad.

Scopul acestui produs adresat îndeosebi tenului cu ”probleme” este de a repara micile imperfecțiuni cauzate de acnee în 72 de ore.

Cum m-a ajutat pe mine acest produs și cât de eficient a fost? Ei bine, îmi apăruse de nicăieri un mic coș în colțul buzei(destul de inestetic, ce să zic?) și am decis că e momentul să pun la încercare produsul. În ziua respectivă am spart coșul(deși nu este foarte indicat), am curățat bine zona și apoi am aplicat local o cantitate mică de Blemish Clearing Solution. A doua zi ceea ce fusese un mic coș deja prinsese coajă(ceea ce pentru mine este chiar WOW pentru că de regulă îmi cocea și a doua și a treia oară…), iar a treia zi nu mai aveam în zona respectivă decât o vagă urmă a ceea ce fusese un coș.

Concluzionez prin a spune că, în ceea ce mă privește, Blemish Clearing Solution de la Murad și-a îndeplinit promisiunea! Acestea fiind spuse, eu voi continua să îl folosesc! <3

2766_1423756901



2 thoughts on “Murad – Blemish Clearing Solution”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.