Essence – Glow Tinted Lip Balm

Astăzi țin să le mulțumesc celor de la Essence România care au oferit în mod gratuit un balsam pentru buze Glow Tinted la achiziționarea numărului de iunie al revistei Bravo Girl, oferindu-mi astfel ocazia să îl încerc și să îmi pot spune părerea despre el! <3

Acest balsam pentru buze Glow Tinted este disponibil în trei nuanțe, iar cea care era atașată exemplarului cumpărat de mine este nuanța 02 – Glam Up!

Nu mai folosisem balsam de buze de la Essence, nu știam la ce să mă aștept, dar m-a cucerit! În primul rând, mi-a placut design-ul care nu este unul de ruj obișnuit, ci este ușor mai subțire și mai lung. Apoi, mi-a atras atenția nuanța de corai a acestuia și în final mireasma sa placută de fructe. Mmm…un deliciu! 😀 Așa cum bine ați intuit, acest balsam de buze pe lângă faptul că hidratează în profunzime buzele(hidratare ce se menține pe parcursului întregii zile, fără a fi necesară reaplicare), conferă buzelor o plăcută și naturală nuanță de corai, pe care o puteți intensifica aplicându-l în mai multe straturi. Mai mult decât atât, are gust dulce, fructat!

Dacă v-am trezit interesul, nu ezitați să îl achiziționați pentru că face toți banii!

74886

 IMG_20150611_100705



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.