Sun Renaissance – Loțiune cu SPF 40

Hello, girls!!

Vă scriam într-una dintre zile pe pagina de Facebook a blogului meu că urmează să fac o recomandare fetelor cu pielea deschisă la culoare, în materie de loțiuni cu factor de protecție solară ridicat. Ei bine, iată-mă scriindu-vă despre Sun Renaissance – loțiunea pentru plajă cu SPF 40! 🙂

Prin bunăvoința celor de la revista UNICA ce au oferit spre testare în numărul lunii iunie produse din gama Sun Renaissance, am avut posibilitatea de a testa această loțiune cu factor de protecție ridicat.

Această loțiune vă scade riscul apariției alergiilor solare, vă ajută în prevenirea îmbătrânirii premature a tenului și vă asigură protecția împotriva arsurilor solare. Este indicat a se aplica pe piele cu aproximativ 30 minute înainte de expunerea la soare și poate fi folosită pe toată suprafața corpului.

În ceea ce mă privește, am utilizat acest produs strict pe față, deoarece puternicele raze UV ar fi dăunat tenului meu sensibil și mi-ar fi evidențiat și pistruii cu care mama natură a binevoit să mă înzestreze, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările mele: dacă pe corp m-am înnegrit, fața s-a închis la culoare doar cu o singură nuanță și nici pistruii nu mi s-au intensificat, ceea ce pentru mine este perfect! Pentru a uniformiza nuanța pielii corpului cu cea a feței am folosit cu succes o pudră bronzantă.

Acestea fiind spuse, mă declar încântată de această loțiune cu factor de protecție solară 40 de la Sun Renaissance și o recomand cu toată încrederea!

Dați fuguța la chioșcurile de ziare pentru a beneficia de oferta UNICA!

Cumpărată din farmacii, o astfel de loțiune costă între 25 și 31 lei!

sun-renaissance-lotiune-cu-factor-de-protectie-solara-spf40-72964082



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.