Review Keratina lichida Byphasse

Vă salut, fetelor!

Keratina lichidă de la Byphasse face obiectul postării mele de astăzi. Am încercat-o mai mult de curiozitate, întrucât citisem foarte multe review-uri despre ea.

Experiența mea cu kertina lichidă Byphasse nu a fost una care să mă dea pe spate, ca să fiu sinceră… Nici măcar nu găsesc justificarea prețului acesteia(aprox. 30 lei), dar este strict punctul meu de vedere.

Nu am utilizat-o zilnic ci numai după spălarea părului, uscându-l cu ajutorul föhn-ului întrucât se menționa pe eticheta produsului că se recomandă uscarea ori coafarea părului cu o sursă de căldură deoarece aceasta ar ajuta la o mai bună absorbție a ingredientelor din compozițiie. Am aplicat-o cu preponderență la vârfuri, pentru că în ceea ce mă privește, aceea este zona care necesită o îngrijire specială. După primele 2-3 utilizări eram cât de cât încântată, însă pe măsură ce flaconul se golea, dezamăgirea mea creștea, asta pentru că părul meu devenea tot mai lipsit de volum și cerea spălare tot mai deasă și nici nu am simțit o îmbunătățire a structurii firului de păr.

Keratina lichidă Byphasse are o nuanță aurie și o consistență apoasă, miroase plăcut însă mirosul nu persistă, iar recipientul are 250 ml și dispune de pulverizator care face mai ușoară aplicarea, mie ajungându-mi aproximativ 2 luni si jumătate.

În descrierea acesteia se menționează a fi pentru păr uscat și degradat, însă părerea mea este că ar fi recomandată mai degrabă persoanelor cu părul rebel și care își doresc un produs pentru disciplinarea acestuia, keratina aceasta lichidă neavând nicidecum un efect reparator, după opinia mea.

Nu știu dacă să o recomand sau nu, în cazul meu nu a schimbat cu nimic datele problemei, motiv pentru care nu o voi mai achiziționa.

keratine



2 thoughts on “Review Keratina lichida Byphasse”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.