Pedichiură ca la salon, la tine acasă

A venit momentul sa uiți de toate accesoriile pentru picioare care îți curățau pielea îngroșată de pe tălpi doar superficial!

Scholl Romania a lansat pila electrică cu cristale de diamant #SchollVelvetSmooth care îți lasă tălpile fine ca de bebeluș după fiecare utilizare.

În plus, economisești timp și bani:
Timp – pentru că nu mai pierzi ore întregi în saloanele de înfrumusețare așteptând să ți se facă pedichiura, ca să nu mai vorbesc de eventualele boli pe care le poți contracta în saloanele de profil din cauza ustensilelor nesterilizate în mod corespunzător;
Bani – pentru că deși în primă fază această pilă electrică ți s-ar putea părea scumpă, ea reprezintă o investiție deloc costisitoare comparativ cu sumele pe care le-ai cheltui în mod normal în saloanele de înfrumusețare.

Partea și mai buna este că rezultatele obținute utilizând pila electrică cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth în confortul casei tale sunt net superioare celor obținute la salon.

Chiar dacă la prima vedere ai impresia că nu ai avea nevoie de o astfel de pilă electrică pentru picioare, utilizând pila electrică cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth vei constata contrariul(a se vedea imaginea de mai jos, pulberea albă de pe pilă reprezintă celulele moarte îndepărtate de aceasta)!!

Nu uitați de hidratare! De preferat este să utilizați o cremă sau un ser intensiv hidratant pentru picioare tot din gama Scholl Velvet Smooth pentru a le oferi tălpilor tale hidratarea optimă de care au nevoie. Eu folosesc serul intensiv hidratant Scholl Velvet Smooth, este foarte consistent, două picături de mărimea unui bob de mazăre fiindu-mi suficiente pentru a îmi hidrata în profunzime întreaga labă a piciorului. Să nu mai spun de mireasma fresh a acestuia care persistă pe piele ore întregi! <3

#BUZZStore

#Scholl România

capture-20150409-182828



1 thought on “Pedichiură ca la salon, la tine acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.