Tălpi mai fine ca niciodată

Dragile mele, după ce în decursul zilei de ieri am testat noua mea ”jucărie” Scholl Vevet Smooth de la School România, astăzi am revenit cu primele impresii! 🙂

Cu siguranță majoritatea dintre noi ne neglijăm picioarele pe parcursul toamnei și iernii întrucât nu ni le mai expunem în mod direct, ori dacă nu le neglijăm, se întâmplă să purtăm încălțăminte care ne îngroașă pielea tălpilor sau care ne crează bătături.

Eu cred că le-am pățit pe toate: piele îngroșată, bătături, degerături… Dar după nenumărate încercări de  scăpa de aceste neplăceri, am găsit soluția!

Pentru a îmi îndepărta pielea îngroșată de pe tălpi foloseam până deunăzi clasica piatră ponce și mă consideram mulțumită, asta până să testez noua pilă electrică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant de la Scholl România.

Această pilă electrică are mai multe părți componente: pila în sine, care este cilindrică, detașabilă(pentru o curățare ușoară) și încrustată cu cristale de diamant, butonul Pornire/Oprire(pentru pornire se rotește spre stânga iar pentru oprire, spre dreapta) și slot-ul bateriilor(funcționează cu patru baterii, preferabil alkaline).

Ieri m-am decis să îmi fac pedichiura(deoarece primăvara adevărată pare să își intre serios în drepturi), numai că de data aceasta în loc de clasica piatră ponce am folosit pila electrică de la Scholl. O primă bilă albă este aceea că nu mă gâdilă! 🙂 Apoi, am observat cum pielea întărită de pe tălpi începe să dispară, transformându-se într-o pulbere albă. Mi-a curățat călcâiele foarte bine, dar după un astfel de ”tratament” este posibil ca acestea să vă rămână ușor albe(ca în cazul meu), drept pentru care este imperios necesară hidratarea în profunzime. Eu am folosit serul intensiv hidratant de la Scholl Velvet Smooth, care este foarte consistent dar în același timp ușor, lăsând tălpilor o mireasmă foarte plăcută și persistentă. Două picături de ser intensiv hidratant sunt suficiente pentru a îi oferi labei piciorului hidratarea de care are nevoie.

Pila electrică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant se folosește foarte ușor. Practic, după ce ai pornit-o îți alunecă pur și simplu pe tălpi. Pentru a o curăța după încheierea procesului de îndepărtare a celulelor moarte de pe suprafața tălpilor, este suficientă scoaterea pilei propriu-zise din locașul ei, ținând apăsat butonul de eliberare a acesteia.

Dacă după prima utilizare a pilei electrice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant rezultatele sunt pur și simplu ”WOW!”, pentru mine este clar că utilizând-o după fiecare baie/duș tălpile mele vor arata precum cele ale unui bebeluș! Nu m-aș mai putea dezice de ea; este vitală precum aerul! <3

P.S.: Poate că în poza ”Înainte/După” pe care o pun la dispoziție nu se vede o mare diferență, însă în realitate vă garantez că s-au schimbat datele problemei! 😉 Merită încercată! ATENȚIE: creează dependență! 😛

#BUZZStore

#SchollRomânia

#SchollVelvetSmooth

capture-20150408-204603

IMG_20150407_142952



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.