Ulei pentru cuticule Farmasi

Salutări, dragile mele!

Obiectul postării de astăzi îl face uleiul de cuticule pe care am început să îl folosesc la recomandarea manichiuristei la care mi-am pus unghiuțe.

Trebuie să recunosc faptul că aveam o reală problemă cu cuticulele care mi se exfoliau, însă niciodată nu m-am gândit să le acord atenția cuvenită, pur și simplu le ignoram. Numai că, atunci când mi-am pus din nou unghiuțe(după aprox. 2 ani de pauză) mi-am tras un semnal de alarmă, întrucât erau destul de inestetice. Bineînțeles că în secunda doi am mers la cel mai apropiat magazin de cosmetice pentru a îmi achiziționa un ulei de cuticule, alegându-l pe cel de la Farmasi.

Uleiul pentru cuticule de la Farmasi este hrănitor, conține ulei de măsline, ulei de migdale dulci, vitamina E și pro-vitamina B5, tot acest complex având rolul de a le hidrata și de a le înmuia, conferindu-le un aspect sănătos. Se aplică foarte ușor cu ajutorul pensulei, recipientul fiind identic cu cel al unei oje.

Pot să mă consider norocoasă, deoarece după numai câteva utilizări aspectul cuticulelor mele este mult îmbunătățit, astfel că îl recomand cu toată încrederea!

jy1dsdt0w1kiwgndictt



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.