Scholl a adus iepurașul de Paște mai devreme

Dragile mele, sunt extrem de bucuroasă și vreau să împărtășesc bucuria mea cu voi! Astăzi am aflat că tocmai am fost selectată între persoanele care vor testa un nou produs destinat îngrijirii picioarelor. Este vorba despre pila electrică Scholl Velvet Smooth + unul dintre produsele pentru îngrijirea picioarelor din gama Scholl. Așa că pot spune că iepurașul a venit mai devreme anul acesta!

Testez GRATUIT pila Scholl Velvet Smooth

Îngrijirea picioarelor este foarte importantă pentru mine în orice anotimp, nu numai în cele calde când port papuci sau sandale. Obișnuiam să îmi exfoliez celulele moarte de pe tălpi și călcâie, la fiecare baie, cu piatra ponce. Dă rezultate foarte bune și aceea, dar uneori poate fi cam… brută. Așa că vestea aceasta a venit la fix în viața mea! 😀

Trebuie să vă mărturisesc faptul că sunt nerăbdătoare să intru în posesia produselor. Abia aștept să le testez și să împărtășesc cu voi primele impresii despre acestea. Îmi doresc să văd cum este să-mi curăț pielea întărită de pe călcâie la modul profesionist, ca să spun așa. Voi reveni cu impresiile de după testare tot aici, pe blog, pentru a vă pune la curent cu parcursul întregii experiențe de testare.

20150325053827-banner-895x313

Later edit

Iată că am testat, în sfârșit, pila electrică Scholl Velvet Smooth împreună cu întreaga gamă de produse pentru îngrijirea picioarelor. Și, după cum vă promiteam anterior, v-am povestit totul nu într-unul, ci în două articole detaliate.

Aici puteți citi despre cum se prezintă și cum funcționează acest beauty gadget. Iar aici puteți parcurge de la A la Z despre ceea ce a devenit rutina de îngrijire a picioarelor mele. Aștept părerile voastre despre acestea.

Cum puteți primi produse GRATIS?

Vă încântă ideea de a primi spre testare, în mod gratuit, cele mai noi produse și servicii apărute pe piaţă? Doriți să testați în premieră electronice, electrocasnice, nutriţie, parfumerie, cosmetică, etc? Nimic mai simplu, înscrieți-vă aici:

http://bit.ly/2SImkxM

Vă creați cont și completați cu sinceritate toate chestionarele disponibile pe platformă. Apoi, așteptați-vă să primiți e-mail atunci când sunteți selectați să participați la una dintre campaniile sisponibile pe site.

De asemenea, recomandarea mea ar fi sa urmăriți pagina BUZZStore și în social media. Asta pentru a fi la curent cu toate campaniile viitoare la care vă puteți înscrie.

Și încă ceva, orice campanie încheiată cu succes vă aduce puncte în balanța dvs de pe site. În momentul în care ați acumulat 100 de puncte eligibile, primiți tichete cadou în valoare de 100 lei! Acestea pot fi cheltuite oricum doriți dvs, în magazinele care acceptă plata cu tichete cadou! Tare sau ce? 😀

Eu vă doresc mult succes și să-mi lăsați în comentarii dacă v-ați înscris și dacă ați fost acceptați în vreo campanie.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.