Naturelle EDT Yves Rocher

Naturelle este un parfum marca Yves Rocher care se pretează foarte bine pentru anotimpurile calde. Mireasma sa fresh se pliază perfect pe primăvară-vară.

Ca orice pasionată de parfumuri, îmi place să țin cont de acest aspect al intensității parfumurilor în funcție de anotimp. În viziunea mea, a folosi parfumuri adecvate anotimpului reprezintă și o chestiune de bun simț. Indiferent cât de mult v-ar plăcea un parfum cu o mireasmă puternică, acesta nu trebuie utilizat în anotimpurile calde. Le ăuteți folosi doar dacă vă doriți să iritați olfactiv persoanele cu care interacționați. Astfel, în anotimpurile calde este mult mai în regulă să ne reorientăm către parfumuri ușoare, fresh.

Apa de toaletă Naturelle – Yves Rocher

Revenind la parfumuri, apa de toaletă despre care vă povestesc se numește Naturelle și este de la firma Yves Rocher. Pe site-ul lor oficial aceasta este caracterizată ca fiind parfumul seninătății și al relaxării:

”Parfumul seninătății și al relaxării cu notele sale verzi, florale, fructate pentru a simţi şi a vă abandona continuu în starea confortabilă, lipsită de griji din timpul verii”.

Naturelle Yves RocherCa să vă faceți o idee despre cum miroase acest parfum, vă detaliez mai jos notele acestuia:

  • Note de vârf: prospețimea efervescentă și primăvăratică a unui cocktail din nectar de mere verzi;
  • Note de mijloc: florale inocente și luminoase, compuse din absolutul de Iasomie din Egipt și flori de piersic;
  • Note de bază: lemn de cedru din Virginia, ambră și mosc.

Sunt absolut cucerită de lemnul de cedru, de ambră și de mosc. Astfel, numai din descrierea parfumului puteți deduce că este pe gustul meu. Și se stie cât sunt de pretențioasă atunci când vine vorba de parfumuri. Nu agreez orice mireasmă, parfumul trebuie să mă capteze ”din prima”.

Naturelle cu siguranță va încânta persoanele cărora le plac parfumurile fresh cu note verzi, de iarbă proaspăt tăiată, mai ales!

În ceea ce privește persistența, fiind o apă e toaletă, se simte cu aceeași intensitate de la început pentru 5 ore. Apoi începe să se piardă și ar trebui reaplicat. Mie îmi place să miros intens tot timpul, de aceea îl reaplic de mai multe ori pe parcursul zilei. Din acest motiv l-am consumat relativ repede, ceea ce nu m-aș fi așteptat, având totuși 75 ml. Totuși, pentru mine nu a reprezentat un inconvenient, mai ales că l-am achiziționat la un preț foarte bun. Cumpărat la preț întreg vi se poate părea scump, însă partea bună este că puteți beneficia de ofertele acestora.

De asemeni, alte experiențe de testare ale unor produse Yves Rocher puteți citi aici și aici.

Voi ați folosit această apă de toaletă? Este sau nu pe gustul vostru?



1 thought on “Naturelle EDT Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.