Beauty

Parfumul meu preferat(de primăvară-vară)

Bine v-am regăsit!

Postarea acestei zile am decis să o dedic parfumului meu preferat de primăvară-vară.

După cum v-am obișnuit, îmi place să țin cont de acest aspect al intensității parfumurilor în funcție de anotimp. În viziunea mea, a folosi parfumuri adecvate anotimpului reprezintă și o chestiune de bun simț, întrucât indiferent cât de mult ți-ar plăcea un parfum cu o mireasmă puternică, acesta nu trebuie utilizat în anotimpurile calde decât dacă îți dorești să iriți olfactiv persoanele cu care interacționezi… Însă vă rog să nu mă înțelegeți greșit, este strict părerea mea.

Dar să revenim: parfumul(mai exact apa de toaletă) despre care vă scriu astăzi se numește Naturelle și este de la firma Yves Rocher.

Pe site-ul lor oficial acesta este caracterizat ca fiind parfumul seninătății și al relaxării.

”Parfumul seninătății și al relaxării cu notele sale verzi, florale, fructate pentru a simţi şi a vă abandona continuu în starea confortabilă, lipsită de griji din timpul verii.

Note de vârf: prospețimea efervescentă și primăvăratică a unui cocktail din nectar de mere verzi

Note de mijloc: florale inocente și luminoase, compuse din absolutul de Iasomie din Egipt și flori de Piersic

Note de bază: lemn de Cedru din Virginia, Ambră și Mosc.”

Știți deja că sunt absolut cucerită de lemnul de cedru, de ambră și de mosc, astfel că numai din descrierea parfumului cu siguranță deduceți că este pe gustul meu. Și se stie cât sunt de pretențioasă atunci când vine vorba de parfumuri… 😀

Naturelle cu siguranță va încânta persoanele cărora le plac parfumurile fresh cu note verzi, de iarbă proaspăt tăiată, mai ales!

Cumpărat la preț întreg vi se poate părea scump(deși este disponibil in varianta de 75 ml, ceea ce personal mi se pare foarte convenabil), însă partea bună este ca îl puteți cumpăra la un preț mai accesibil dacă alegeți să beneficiați de diversele oferte ale celor de la Yves Rocher.

Enjoy!

13726

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: