Iseree – dischete demachiante

Toate cunoaștem cât de importantă este curățarea tenului, întrucât prin întreprinderea acestei acțiuni îndepărtăm celulele epiteliale moarte de pe suprafața acestuia și totodată impuritățile și radicalii liberi, împiedicând astfel apariția iritațiilor sau erupțiilor ce pot apărea la suprafața pielii.

Ar fi indicat ca tenul să fie curățat de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara(mai ales dacă vă machiați), utilizând produse  de curățare specifice fiecărui tip de ten în parte și dischete demachiante.

Cred că am încercat toată varietatea de dischete demachiante de pe piață, însă m-am oprit la cele de la Iseree, deoarece sunt singurele care rămân integre în timpul procesului de demachiere, nu se desfac și nu se strâng precum altele. Mai mult, sunt confecționate din bumbac + microfibre și sunt foarte blânde cu pielea.

Voi pe care le preferați?

LATER EDIT:

Le-au stricat în așa manieră încât nici pentru îndepărtarea lacului de unghii nu le-aș mai folosi! Fac scame, sunt aspre, marginile zgârâie… Nu le mai recomand sub nicio formă! Păcat de ele…

gi00046-500x500



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.