Givenchy Ange ou Demon

Salutări, tuturor!

Nu m-am putut abține să nu vă scriu despre parfumul meu preferat(pe care îl folosesc numai toamna și iarna, datorită faptului ca are o mireasmă puternică, intensă, ce rezonează cu temperaturile scăzute specifice anotimpurilor menționate).

Despre Ange ou Démon de la Givenchy vorbesc. Este mirific! Sau cel puțin așa îl percep eu a fi!

Dar să vă descriu puțin notele acestui parfum, ca să vă faceți măcar o idee despre cum miroase: notele de vârf sunt alcătuite din cimbru, șofran și mandarină, notele de mijloc din crin, orhidee și Ylang-Ylang, iar notele de bază sunt compuse din vanilie, tonka, palisandru, trandafir și lemn de stejar.

Toate acestea alcătuiesc parfumul Ange ou Démon, făcându-l unul senzual, demonic și fermecător. Aceste senzații contradictorii se regăsesc în interiorul fiecărei femei.

Parfumul Givenchy Ange ou Démon întruchipează perfect puritatea, eleganța, inspirația și spiritul ludic. La început se deschide cu arome delicate de mandarine dulci, șofran și cimbru narcotic. Inima parfumului ascunde discret cea mai pură esență de crini, orhidee și ylang-ylang seducător. Vă taie răsuflarea aroma de stejar și aroma sofisticată de trandafir cu vanilie și boabe de tonka.

Acest parfum hipnotizant Givenchy va fi un însoțitor excelent în orice situație.

Mirosul Givenchy Ange ou Demon vă va încânta si pe voi, dar și pe cei care vă înconjoară!

demon2



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.