Remediu pentru tusea neproductivă

Am ales să scriu acest articol despre tusea neproductivă tocmai deoarece în momentul de față mă confrunt cu o răceală cruntă.

Dar ce reprezintă tusea neproductivă și cum se manifestă?

Tusea seacă  sau iritativă se manifestă în faza incipientă a stărilor gripale, virozelor respiratorii, s.a. şi este provocată de iritaţiile mucoaselor care căptuşesc căile respiratorii. Aceasta nu este însoţită de expectoraţie, de aceea poate dura un timp mai îndelungat, devenind foarte obositoare şi greu de suportat.

Tusea seacă este neproductivă şi se repetă la scurte intervale, atât ziua cât şi noaptea.

În tratarea acestui tip de tuse eu vă recomand utilizarea medicamentelor naturiste.

Produsul pe care eu mi-l administrez în momentul de față și care pare să aivă efect imediat este Siropul de podbal și ridiche neagră de la firma Elidor. Este un supliment alimentar antigripal și antitusiv cu un gust neașteptat de plăcut, dulce(astfel că poate fi administrat cu ușurință și copiilor).

Acest sirop are totuși un spectru larg de acțiune: pe lângă viroze respiratorii sau stări gripale, mai este indicat și în tratarea rinitelor, sinuzitelor, faringitelor, amigdalitelor, laringitelor, bronșitelor(cronice sau acute) și chiar și în afecțiuni hepatobiliare ori ale tractului urinar.

Compoziție: extract fluid hidroalcoolic de podbal, extract fluid hidroalcoolic de ridiche neagră, sirop simplu de zahăr.

Doze și mod de administrare:

– copii peste 3 ani – 1 linguriță de 3 ori pe zi

– adulți – 1 lingură de 3 ori pe zi.

Vă doresc sănătate că-i mai bună decât toate!

elidor-sirop-podbal-si-ridiche-neagra~95431592



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.