Faberlic Day To Night Lipstick

Acum două săptămâni făcând curăţenie generală în portfardul meu cel imens, am descoperit un ruj roşu, intens, într-un ambalaj deosebit, de la firma de cosmetice Faberlic.

Era nou şi nu îmi explicam cum de nu l-am folosit până atunci, cum de l-am trecut cu vederea.

„Perfect!” mi-am spus în sinea mea, deoarece intenţionam să ies în oraş, însa nu aveam dispoziţia necesară pentru a îmi crea un machiaj sofisticat, aşa că am rezolvat problema cu acest ruj şi cu mascara.

Trebuie să vă spun că am fost foarte încântată de acest ruj, deoarece nu degeaba poartă numele „Day To Night”! Chiar rezistă mult timp pe buze, ba chiar am insistat puţin la demachiere până s-a curaţat în totalitate. Deci, bei, mănânci, săruţi( 😀 ) şi el este în continuare acolo cu acceaşi intensitate ca atunci când l-ai aplicat! 😛

Singurul inconvenient ar fi că nu este cremos, emolient, astfel că dacă aveţi buzele cu o uşoară tendinţă de uscare nu vă recomand să îl folosiţi deoarece peste zi ar putea arăta inestetic…

Dilema mea cea mare este următoarea: unde îl mai găsesc? Pe piaţa din Romania pare să nu mai fie… Am tot „răsfoit” Google-ul însă nici urmă de el!

Când se va consuma, clar îi voi simţi lipsa! 🙁

capture-20140915-124930



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.