Despre pieptănarea corectă a părului

par-pieptanat

Podoaba capilară a fiecăruia dintre noi necesită o îngrijire mai aparte, în primul rând pentru că este cea mai expusă la poluare, intemperii, etc, dar şi deoarece aceasta are un puternic impact estetic, oferind indicii atât despre personalitatea persoanei, cât şi despre stilul de viaţă al acesteia.

Indicată este spălarea părului de 2-3 ori pe saptămână(după necesităţi) utilizând un şampon şi un balsam potrivite tipului dvs de păr.

Ar fi ideal să aveţi la îndemână un ulei de argan pe care să îl masaţi pe părul umed(nu mai mult de 2-3 picături pentru că îngraşă părul), deoarece ajută la o descurcare mai uşoară a acestuia.

După cum bine ştim, pieptănarea părului este o rutină zilnică a tuturor persoanelor(care au ce pieptăna, desigur! 😀 ), la fel ca şi spălatul pe dinţi.

Evitaţi utilizarea periilor pentru păr şi a pieptenilor cu dinţi deşi, pentru că riscaţi să vă încurcaţi mai rău părul şi să îl rupeţi(rezultând un aspect neîngrijit al acestuia).

Vă recomand să folosiţi numai piepteni cu dinţi rari şi să începeţi pieptănarea prin descurcarea vârfurilor, apoi a întregii podoabe capilare. Folosind această metodă veţi descoperi că descurcarea părului nu mai reprezintă un chin.

Eu folosesc de mulţi ani pieptenele cu dinţi rari Advance Techniques de la firma de cosmetice Avon. Nu este scump, e uşor de transportat în portfard şi este într-o culoare feminină(îl puteţi vedea în imaginea de mai jos).

În speranţa că v-a fost de folos trucul meu pentru descurcarea părului, vă doresc numai bine! :*

offer_24296_0_ok



1 thought on “Despre pieptănarea corectă a părului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.