Vopsea de păr Syoss Professional Performance

Mă vopsesc brunetă de 5 ani de zile şi menţionez că în momentul în care am hotărât să îmi fac această de schimbare de look am dorit să „merg” pe o nuanţă de negru simplu care să arate cât mai natural. Zis şi făcut! O lungă perioadă de timp nu am dat prea mare importanţă mărcii de vopsea cu care îmi reîmprospătam culoarea, numai că la un moment dat a început să mă deranjeze faptul că toate curgeau la fiecare spălare. Am fost inspirată să încerc şi vopseaua Syoss Professional Performance, nuanţa 1-1 şi trebuie să vă mărturisesc cât de încântată sunt de rezultatele obţinute în urma utilizării acesteia! Este singura care nu îmi curge absolut deloc, care arată fresh tot timpul şi care nu mi-a degradat absolut deloc podoaba capilară, astfel că voi continua să o folosesc, întrucât oferă părului un aspect sănătos, majoritatea persoanelor crezând că este culoarea mea naturală. 😀

Syoss Professional Performance este o vopsea-cremă permanentă ce are în compoziţia ei keratină pro-cellium. Aceasta oferă părului rezultate profesionale: acoperire 100% a firelor albe, intensitate şi strălucire de durată.

Şi ce credeţi? E accesibilă oricui!

 

IMG_20151210_114452

240x210_teaser_coloration_main_black



1 thought on “Vopsea de păr Syoss Professional Performance”

  • Intr-adevar este o problema cu gasirea unei vopsele de par care sa reziste in timp dar mai ales sa gasesti culoarea dorita. Nu m-am vopsit niciodata, dar stiu de la sora mea ce pateste. Pentru ca si ea isi vopseste parul negru am sa-i recomand aceasta vopsea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.