Remediu astenie de toamnă

Pentru că am întâlnit tot mai multe persoane care se confruntă cu astenia de toamnă, dar care nu fac nimic să o depăşească, astăzi vă scriu trucul meu cu ajutorul căruia trec mai uşor peste ea.

Dar ce este mai exact astenia de toamnă?

Este dificultatea de adaptabilitate a corpului uman la diferenţele de temperatură dintre zi şi noapte, dar şi la cantitatea scăzută de lumină şi soare. Pe măsură ce zilele devin tot mai scurte, sistemul imunitar pare să-şi piardă din putere, iar persoana se simte slabită şi lipsită de vlagă. În cazuri particulare, astenia de toamnă mai este accentuată şi de un regim alimentar dezorganizat sau de lipsa exerciţiilor fizice(sedentarism).

Pe lângă o dietă echilibrată, mişcare în aer liber şi socializare, eu vă recomand să vă administraţi pentru 90 de zile(3 luni) un complex de vitamine şi minerale numit Tonic general de la Alevia.

Acest Tonic general este recomandat în stări de oboseală, slăbiciune, epuizare, pentru creșterea performanțelor fizice și mentale, în efort fizic la sportivi și pentru cei care muncesc în condiții grele.

Compoziţie: Vitamina A 1150UI(345µg), Vitamina D3 288UI(7.2µg), VitaminaE 5U I(3.35mg, Calciu 20mg, Lecitina 50mg, Vitamina C(acid ascorbic) 100mg, Ginseng 40mg, Vitamina PP 4.24mg, Fier 7mg, Magneziu 2.86mg, Potasiu 1.9mg, Vitamina B1 0.34mg, Vitamina B2 0.35mg, Vitamina B6 0.42mg, Vitamina B12 0.74mcg, Zinc 0.83mg, Acid folic 0.07mg.

Toată această combinaţie de vitamine şi minerale este necesară pentru buna funcţionare a organismului.

Se recomandă administrarea a 1-2 comprimate pe zi(evitându-se administrarea seara, deoarece ar putea provoca insomnie).

Poate fi achiziţionat din Plafar-uri, momentan fiind într-o promoţie de 1+1 gratis, preţul acestui pachet fiind în jur de 15 lei.

Eu sunt foarte mulţumită de acest Tonic general. Este un real refresh pentru organism, în sezonul rece.

tonic-general-dublu



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.