De ajutor pentru conturarea sprâncenelor

Bine v-am regăsit !

Într-o postare anterioară vă vorbeam despre conturarea corectă a sprâncenelor, cu ajutorul creionului sau a fardului pentru sprâncene.

Astăzi revin puţin asupra subiectului pentru a împărtăşi cu voi descoperirea mea în materie de farduri pentru sprâncene. 😀

Este vorba despre kitul Meis Eyebrow Powder, care se gaseşte în aproape toate magazinele specializate pe vânzarea de produse cosmetice, dar pe care multă lume evită sa îl achiziţioneze, considerând a fi de la o firmă „fantomă” sau prea puţin cunoscută. 🙂

Ei bine, eu „m-am riscat” şi l-am încercat. Vă mărturisesc că este absolut WOW!! Are o consistenţă cremoasă, foarte uşor de aplicat şi este foarte rezistent, astfel că nu necesită retuşare zilnică.

Acest kit pentru sprâncene vine însoţit de o pensulă unghiulară cu două capete şi de trei şabloane care simplifică şi mai mult conturarea corectă a sprâncenelor, fiind de mare ajutor mai ales persoanelor care nu au vedere în spaţiu(şi nu pot respecta simetria sprâncenelor). Este disponibil pe mai multe nuanţe, alegeţi-o pe cea cât mai apropiată de nuanţa naturală a sprâncenelor dvs.

În ceea ce priveşte preţul, este foarte accesibil oricui.

Vă recomand cu dragă inimă să îl încercaţi şi veţi avea numai de caştigat!

quality-font-b-women-b-font-font-b-eyebrow-b-font-powder-cake-sets-2-color



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.