Cellufight Elmiplant

Cu toţii ştim ce înseamnă celulita. Şi pentru cei care sunt nedumeriţi, celulita reprezintă o alterare a ţesutului conjunctiv ca urmare a acumulării grăsimii în adipocite şi care duce la îmbătrânirea ţesutului prin acţiunea glucozei asupra fibrelor de colagen şi elastină, tulburări la nivelul circulaţiei limfatice şi sanguine, care favorizează retenţia de apă şi toxine. Ea are trei stadii: flască, compactă şi fibroasă-edematoasă.

Cauzele apariţiei celulitei pot fi următoarele:

– alimentaţia deficitară cu excese de grăsimi animale, dulciuri, paste, sucuri, conserve şi aditivi alimentari
– lipsa exerciţiilor fizice regulate
-. dereglările hormonale(pubertate, pilule contraceptive, sarcină, menopauză)
– stresul(provoacă o hipersecreţie hormonală)
– consumul de cafea, alcool şi tutun.

Ei bine, în cazul în care vă confruntaţi cu celulită în prima fază(cea flască), vă pot sari în ajutor cu un produs care dă rezultate, însă nu peste noapte, ci utilizat cu frecvenţă şi combinat cu un stil de viaţă mai sănătos(exercitii fizice şi o alimentaţie corespunzătoare).

Este vorba despre Gelul anticelulitic pentru drenaj limfatic Cellufight, de la Elmiplant.

Cum se foloseşte? Se masează zonele afectate de celulită de doua ori pe zi(dimineaţa şi seara) timp de cel puţin două luni de zile.

Cum actionează?  Are efect de încălzire locală a pielii, cu rol în stimularea microcirculaţiei şi în arderea grăsimilor, ajutând la reducerea excesului de apă din ţesuturi, permiţând eliminarea toxinelor şi reducerea vizibilă a celulitei.

Printre ingredientele acestui gel anticelulitic pentru drenaj limfatic Cellufight, se numără: Guarana(drenează ţesuturile adipoase, creşte metabolismul), piperul negru(responsabil pentru efectul termic, stimulează microcirculaţia), algele marine(reduc aspectul de „coajă de portocală”), cafeina(conţinut ridicat de antioxidanţi naturali).

Totusi, se recomandă a nu se utiliza Cellufight dacă: aveţi pielea foarte sensibilă, cu capilare evidente sau varice, sunteţi proaspăt epilate sau după expunerea la soare, sunteţi gravide sau în perioada de alăptare.

Trebuie evitat contactul cu ochii şi cu mucoasele.

Eu folosesc Cellufight de aproximativ o lună de zile şi sunt foarte încantată de rezultat, astfel că voi continua să îl utilizez.

Tu ce mai aştepţi? 

😛

gel-anticelulitic-cellufight-elmiplant

 



1 thought on “Cellufight Elmiplant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.