Conturarea corectă a sprâncenelor

Am întâlnit multe fete care îşi doresc sprâncene conturate perfect, însa care nu ştiu cum să obţină rezultatul mult dorit.

Din marturisirile lor, au încercat diverse metode însa rezultatul nu a fost pe masura aşteptărilor lor.

Ei bine, astăzi vin în întâmpinarea voastră cu un truc foarte simplu de aplicat pe orice tip de sprâncene. Trebuie doar să urmaţi câţiva paşi simpli, cu grijă şi cu atenţie, fără să vă grăbiţi.

1378694_641511022536325_676295128_n

Imaginea este destul de sugestivă, iar paşii sunt numerotaţi. În prima poză de sus avem sprânceana în starea ei naturală, iar în ultima puteţi vizualiza rezultatul final.

Pentru conturarea sprâncenelor se poate folosi fie un creion pentru sprâncene, fie un fard pentru sprâncene(care vine însoţit şi de o pensulă cu două capete: unul unghiular şi celalalt cu bureţel rigid).

Înainte de începerea procedurii, pensaţi sprâncenele şi asiguraţi-vă că sunt simetrice, astfel nu veţi obtine rezultatul scontat!

Descrierea paşilor de urmat:

1.folosind un creion de sprâncene în nuanţă apropiată culorii naturale, conturaţi sprânceana inferioară din colţul intern până în colţul extern

2. efectuaţi aceeaşi procedură şi pentru sprânceana superioară, exact cum puteţi vedea în imagine

3. începeţi să umpleţi interiorul sprâncenei dinspre colţul extern spre cel intern

4. pentru colţul intern folosind o pensulă unghiulară, mică întindeţi produsul(creionul sau fardul pt sprâncene) în sus, astfel încat să îi oferiţi sprâncenei un aspect natural.

Dupa încheierea procedeului de conturare a sprâncenelor se recomandă utilizarea unui corector în nuanţa tenului, astfel: cu ajutorul unei pensule mici, unghiulare, de blending, conturaţi ambele sprâncene cu corector în strat subţire, apoi cu mişcări circulare masaţi-l delicat până la uniformizare. Acesta are rolul de a masca micile imperfecţiuni survenite în urma conturării sprâncenelor şi oferă un look profesional.

Rezultatul va fi unul spectaculos!

Sper că v-am fost de un real ajutor.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.