Cum tratăm echimozele (vânătăile)

Fiecare dintre noi ne-am confruntat cel puţin o dată în viaţă cu echimozele(vânătăile). Şi ştim cât sunt de dureroase, inestetice(dacă sunt în locuri vizibile) şi ce greu se vindecă.

În această seară vă ofer o soluţie pentru tratarea vânătăilor şi a capilarelor sparte la îndemana oricui(produsul putând fi achizitionat din farmacii, fără prescripţie medicală).

Este vorba despre unguentul Hepathrombin, ce are în compoziţia sa heparină sodică, alantoină şi dexpantenol.

Acest unguent are multiple indicaţii terapeutice(echimoze, tromboză venoasă superficială, tromboflebită, flebită, sindrom prevaricos, sindrom postflebitic, ulcer de gambă, hematoame, contuzii, luxaţii, bursită, tenosinovită).

În cazul echimozelor(vânătăilor) gelul se aplică la nivelul ariei cutanate afectate şi în jurul acesteia, de 2-3 ori pe zi şi se masează uşor. Se vor vindeca mult mai repede şi nici nu vă vor mai durea(o spun din experienţă).

Medicamentul nu se aplică pe răni deschise, incluzând ulcer varicos sângerând şi zone suprainfectate. În caz de ulceraţii varicoase, gelul se aplică sub forma unui inel, cu lăţimea de 4 cm.

Trebuie evitat contactul gelului cu ochii sau mucoasele. În cazul apariţiei unei erupţii cutanate, administrarea trebuie întreruptă imediat. După fiecare aplicare, mâinile trebuie spălate. În cazul în care gelul este aplicat în mod repetat de către o altă persoană, aceasta trebuie să poarte mănuşi de protecţie.

Nu utilizaţi Hepathrombin dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la heparină sodică, alantoină, dexpantenol sau la oricare din-tre celelalte componente ale Hepathrombin ori dacă aveţi ulcer de gambă sângerând.

Nu au fost constatate reacţii adverse. Reacţiile adverse asociate terapiei cu Hepathrombin, conform studiilor clinice, au fost comparabile ca intensitate şi frecvenţă cu efectul Placebo. Foarte rar, a fost raportată apariţia de erupţii cutanate în urma aplicării medicamentului.

Singurul aspect de care este indicat să țineți cont este acela al utilizării de scurtă durată(pentru a nu crea dependență).

hepathrombin_500 UNG-500x500



1 thought on “Cum tratăm echimozele (vânătăile)”

  • Bine de stiut despre acest tratament, mai ales acum că vine vara si voi purta fuste si rochii, si eu mereu reusesc sa-mi invinetesc picioarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.