Fond de ten pentru tenul sensibil

Salutare, fetelor!

Astăzi vă fac o recomandare în materie de fond de ten, mai exact unul pentru ten sensibil.

Sunt convinsă că peste tot în lume există femei cu tenul sensibil cărora le place să se machieze şi cu siguranţă la ora asta cel puţin una dintre ele se întreabă ce fond de ten care să nu-i dăuneze să mai folosească. În aceeaşi situaţie m-am aflat şi eu la un moment dat, cand îmi doream să maschez micile imperfecţiuni ale tenului, însă fondul de ten pe care îl utilizam îmi făcea mai mult rău decât bine.

Într-o zi, răsfoind o broşură Avon, am găsit soluţia! Salvarea a constat în fondul de ten Calming Effects. Mi-am spus că nu am ce pierde încercându-l. Mi-a luat ceva timp pâna am găsit nuanţa care să se potrivească tenului meu(la început le-am cumpărat pe toate, de la cea mai deschisă nuanţa până la cea mai închisă 🙂 ), dar în final m-am oprit la nuanţa Cream pentru toamnă-iarnă-primavară şi la nuanţa Warmest Beige pentru vară(aceasta din urmă fiind cea mai închisă nuanţă din gamă şi merge pe o piele bronzată).

Se poate deduce cu usurinţă şi din denumirea acestuia că are efect de calmare asupra tenului şi asta datorită extractelor de muşeţel, levănţică şi aloe din compoziţie. De asemeni, mai conţine vitaminele A şi E care pe langă că hrănesc pielea în profunzime, uniformizează foarte bine nuanţa tenului. Se recomandă oricarui tip de ten, dar îndeosebi celui sensibil. Se întinde foarte uşor pe piele(cu ajutorul unui bureţel sau a degetelor) iar rezultatul este un ten catifelat şi luminat, cu un aspect fresh!

PONT: pentru a evita efectul de mască, întindeţi fondul de ten spre linia părului, sub barbie, pe gât şi pe loburile urechilor!

Un minus l-ar putea reprezenta faptul că nu are putere mare de acoperire.

Oricum, merită încercat, mai ales că are un preţ foarte bun şi variabil. 😀

10678614_644984962265345_3519722199017683081_n



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.