Tutorial aplicare tuş pentru ochi

Hello!

Pentru că deseori mi se admiră machiajul şi abilitatea de a-mi contura ochii, astăzi am decis să vă vând şi vouă pontul meu!

Ador tuşul de ochi negru deoarece îmi scoate ochii în evidenţă.

Cât despre produsul folosit pentru a obţine linii perfecte, eu am descoperit un produs revoluţionar pe un site de pe internet. Este vorba despre tuşul pentru ochi LOOKS by BIPA(îl puteţi achiziţiona de pe www.bipa.at).
Îmi place foarte mult deoarece are un aplicator uşor de folosit, are o nuanţă intensă de negru, este foarte rezistent peste zi  şi e waterproof.

Un inconvenient ar putea fi acela că nu se gaseşte în România şi că trebuie comandat de pe site-ul mai sus menţionat.

Mai jos v-am ataşat un tutorial de aplicare a tuşului de ochi pas cu pas, o imagine cu tuşul LOOKS by BIPA şi o imagine cu diverse linii de tuş pe care le puteţi adopta, în funcţie de ocazie dar şi de momentul zilei.

1488528_773369292690285_16751179_n

img-thing

04_1337733748_cd860edd



2 thoughts on “Tutorial aplicare tuş pentru ochi”

  • Buna! Am urmarit articolul tau si mi- a placut f mult. Am folosit si eu tusul Look,cu pensula cauciucata. Pot spune ca este demential,f rezistent,nemaipomenit. Ai idee daca se gaseste si in Romania,sa il pot achizitiona on line? Merci frumos! O zi buna!

    • Buna! Ma bucur foarte mult ca ai fost incantata de articol si te invit sa te abonezi(Urmareste sau Subscribe) pentru a fi la curent cu noutatile. 🙂
      Din nefericire, produsele Bipa nu se gasesc la noi in tara. Si mie mi-a placut foarte mult, insa nu prea l-as mai comanda de pe site pt ca nu mai am rabdare sa astept dupa el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.