The Colossal Volume Express Mascara – Maybelline New York

Bună, fetelor!

Astăzi m-am gândit să vă fac o recomandare în materie de mascara.

Am început să mă machiez pe la vârsta de 14 ani, pe când eram componenta unei trupe de dansuri moderne pe plan local. Atât eu cât şi celelalte fete din această formaţie simţeam nevoia de a fi deosebite în timpul spectacolelor, astfel că am început să ne machiem, fiecare cum se pricepea mai bine.

La început nu investeam foarte mult în produsele pentru make-up, astfel că erau de calitate slabă. Cu timpul am simţit nevoia să încerc produse mai calitative, rezistente la apă şi la transfer. Multă vreme am folosit mascara achiziţionată dintr-un catalog de produse aparţinând unei firme care vinde în regim MLM, însa în timp eram tot mai nemulţumită de aceasta. Însă într-o zi am văzut o reclamă televizată la o mascara de la Maybelline New York şi mi-am spus că este momentul să o încerc. De atunci suntem de nedespărţit. 🙂

Este vorba, mai exact, despre The Colossal Volume Express Mascara(varianta galben+mov pe ambalaj).

De ce îmi place acest rimel? În primul rând pentru că oferă genelor mele un volum „WOW!” începând de la baza genelor, datorită colagenului din compoziţie; în al doilea rând, este rezistent la apă şi nu curge, rămânând intact pe gene pe parcursul întregii zile. Are un mare plus şi la capitolul „demachiere” deoarece se îndepărtează cu uşurinţă şi nu rupe genele(cum am întâlnit în cazul altor rimeluri).

Pentru a obţine un rezultat cu adevărat spectaculos dar şi un volum colosal, vă recomand aplicarea acestui rimel cu uşoare mişcări în forma literei „Z” ce ajută şi la separarea genelor. În cazul în care se doreşte aplicarea a două straturi de mascara, secretul este să aşteptaţi până la uscarea completă a primului strat, pentru că astfel evitaţi aspectul încărcat al genelor.

Nu mai rămâne decât să îl încercaţi şi voi, pentru a vă convinge de calitatea acestuia!

maybelline-new-york-the-colossal-volum--express-mascara



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.