Johnson's Baby Oil

Dacă în articolul anterior vă vorbeam despre cât este de importantă hidratarea mâinilor(întrucât acestea reprezintă cartea de vizită a unei femei), ei bine nici pielea corpului nu este deloc de neglijat.

O piele deshidratată este inestetică, are un aspect neîngrijit şi denotă câtă atenţie acordă fiecare persoană corpului ei. Şi de ce să nu recunoaştem? O piele hidratată este o piele frumoasă, placută la atingere şi atragatoare, pentru că este vizibil sănătoasă!

Majoritatea persoanelor folosesc produse pentru hidratarea corpului doar când întâmpină problema deshidratarii pielii(cu precădere în sezonul rece, având crăpături sau chiar descuamări). Însă există şi persoane care au nevoie de hidratare corporală intensă pe tot parcursul anului, deoarece au pielea uscată/sensibilă.

În această categorie mă înscriu şi eu, din păcate, şi probabil că nu m-aş fi simţit niciodată confortabil în pielea mea dacă nu aş fi început acum câţiva ani să utilizez ulei pentru bebeluşi de la Johnson’s Baby Oil. Varianta mea preferată este cea cu aloe vera(pe care o puteţi regăsi la sfarşitul acestui articol) deoarece lasă pielii o aromă usoara şi discretă, ce persistă mult timp. Chiar se simte o hidratare în profunzime a pielii, plus ca îi oferă şi un luciu discret care rezistă. Îl folosesc după fiecare baie/duş, fie pe pielea uscată, fie pe pielea umedă, se absoarbe imediat şi nu lasă o peliculă lipicioasă sau uleioasă, ci doar o hidratare de durată şi un parfum plăcut. 

Dar, gata! Nu vă mai spun nimic! Vă las să îl încercaţi şi să vă convingeţi! 😀

bff59-Ulei-de-corp-cu-aloe-vera,-200ml



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.