Mâinile – cartea de vizită a femeii

Se ştie încă din cele mai vechi timpuri că mâinile reprezintă cartea de vizită femeii, astfel că trebuie să aveţi grijă de ele deoarece un aspect neîngrijit al acestora va dauna imaginii voastre în societate.

Îngrijirea completă a mâinilor nu înseamnă a avea întotdeauna o manichiură perfectă obţinută la salonul de înfrumuseţare(e suficient daca aveţi unghiile curate şi nivelate) ci şi igiena şi hidratarea lor.

Ideal ar fi ca după fiecare igienizare a mâinilor fie cu sapun, fie cu gel antibacterian(care este recunoscut pt îndepartarea microbilor, dar despre care se cunoaşte că usucă pielea), să nu omitem hidratarea acestora, folosind o cremă pentru mâini şi unghii. Majoritatea cremelor pentru mâini conţin vitamina E şi glicerină care se absorb cu rapiditate şi hidratează pielea în profunzime.

Ultima mea descoperire în materie de creme de mâini este gama Aroma – Green Line, creme pentru mâini cu arome estivale, mai exact cireşe şi pepene galben. 🙂

Le-am cumparat dintr-un magazin cu preţ unic, atat de curiozitate cât şi datorită aromelor lor îmbietoare. Mai mult decât atât, preţul fiind unul foarte mic(doar 3,8 lei pe bucată), mi-am spus că nu am ce pierde încercându-le. Şi ce credeţi? Textura acestor creme este foarte placută, hidratează pielea în profunzime şi lasa pe piele o mireasmă placută şi persistentă.

Merită încercate!

 

AROMA-GREEN-LINE-Crema-de-maini-CHERRY-75mlAROMA-GREEN-LINE-Crema-de-maini-MELON-75ml

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.