Balsam de buze Himalaya Herbals

Astăzi am decis să dezbat o altă problemă cu care oricine s-a confruntat cel putin o dată în viaţă, şi anume buzele uscate/crăpate. Şi pentru că în una dintre postările de ieri vă povesteam despre un produs foarte bun, marca Himalaya Herbals Healthcare, aflaţi că produsul despre care vă voi vorbi în cele ce urmează aparţine aceleiaşi firme(pe care, fie vorba între noi, o ador!).

Problema buzelor uscate este întâlnită cu precădere în sezonul rece, însă buzele au nevoie e îngrijire corespunzătoare pe tot parcursul anului, ele nefiind afectate numai de temperaturile scăzute din timpul toamnei şi iernii, ci şi de razele UV dăunatoare.

Dar să revenim asupra produsului despre care mi-am propus să vă scriu astazi… Niciodata nu am avut o aşa mare problemă cu deshidratarea buzelor cum am avut iarna trecută. Îmi amintesc că aproximativ o lună de zile am avut buzele mai uscate ca niciodată(deşi iarna fusese destul de blândă), astfel că era imperios necesar le hidratez, deoarece nu îmi provocau numai un discomfori, ci mă şi usturau destul de rău. În plus, nici ruj nu puteam folosi, deoarece nu aratau deloc estetic, ci dimpotrivă! Bineînţeles că din trusa mea de cosmetice balsamul de buze este nelipsit, numai că cel pe care îl foloseam la momentul respectiv nu mai dadea randament sub nicio formă. Auzisem de la diverse persoane că se gasesc prin Plafar-uri diverse balsamuri de buze la preţuri accesibile şi m-am decis să încerc. Am luat unul pentru hidratare intensă, mi-a ameliorat puţin problema la început şi cam atat, fapt care m-a determinat să renunţ la el şi să încerc un altul(de la o altă firmă). Nici acela nu părea sa dea rezultate. Spre norocul meu, într-o zi pe când eram la cumpărături într-un supermarket, la casa de marcat mi-a sărit în ochi acest balsam de buze de la Himalaya Herbals Healthcare şi făcând o paralelă către crema antiseptică despre care vă povesteam ieri(de care sunt, de asemeni, foarte mulţumită), instinctul mi-a spus că am găsit rezolvarea problemei mele! Şi aşa a fost!

Deşi la prima utilizare nu mi s-a părut a avea o consistenţă prea cremoasă, utilizându-l cu regularitate a devenit emolient şi uşor de aplicat. Nu mai vorbesc de gustul şi de mirosul acestuia care ar încânta pe oricine!

Acest balsam de buze nu conţine petrol, coloranţi arfificiali sau conservanţi, ci este conceput din ingrediente naturale, îmbogăţit cu uleiuri vegetale de germeni de grâu, de seminţe de morcovi, vitamina E dar şi cu factor de protecţie solară(benefic împotriva razelor UV dăunătoare), datorită căruia poate fi folosit pe tot parcursul anului, atât de adulţi cât şi de copii.

În plus, este la un preţ mic, accesibil! Încercaţi-l cu încredere!

Atenţie! Creează dependenţă! 🙂

himalaya_nourishing_lip_balm3 thoughts on “Balsam de buze Himalaya Herbals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.