Bioten Elmiplant – gama minune

Bioten de la Elmiplant este o gamă special concepută pentru îngrijirea tenului sensibil. Prima mea postare de pe acest blog face referire la această gamă pe care eu o consider „gama minune”.

Pe când eram an terminal la liceu, am început a avea mari probleme cu tenul. Era vorba despre coşuri foarte mari sub piele, care arătau îngrozitor, mă dureau foarte tare şi îmi afectaseră zona mandibulei. La început am încercat să scap de ele cu ajutorul leacurilor băbeşti care însa nu au dat rezultate. Apoi îmi cumparasem din Plafar-uri diverse creme care (teoretic) ar fi trebuit să mă ajute. Însă nu au făcut decât să îmi inflameze şi mai mult zona. Ulterior am utilizat produse achiziţionate din farmacii, dar problema tot nu dispăruse şi nici nu dădea semne de ameliorare.

Salvarea mea a venit de unde mă aşteptam mai puţin. Mergând la cumpărături într-unul dintre supermarket-urile din oraş, am ajuns şi la raionul cu produse cosmetice. Îmi amintesc că produsele de îngrijire a feţei îmi erau pe terminate şi intenţionam să îmi achiziţionez altele. Deoarece problema mea persista, îmi doream să îmi schimb din nou gama de produse. Şi tot analizând produsele disponibile, am remarcat această gamă – Bioten de la Elmiplant, cu miere şi gălbenele. Iniţial, recunosc că mi-a fost puţin teamă să o încerc datorită preţului redus, însa mi-am spus că n-am ce pierde.

Experiența de testare Bioten Elmiplant

Am rămas plăcut surprinsă de rezultatele de după testarea acestei game pentru îngrijirea tenului! În aproximativ o lună de zile tenul meu se vindecase şi nu mai erau vizibile decât cicatricile post acneice. Cu timpul acele pete maronii au disparut complet! De atunci folosesc aceste produse zilnic şi nu mai am absolut nicio problema cu tenul. Acesta este mai luminos, perfect hidratat și și-a redobândit elasticitatea.

Recomand cu toată încrederea utilizarea acestei game Bioten de la Elmiplant tuturor celor care au tenul uscat/sensibil.

Voi ați încercat-o? Sunteți mulțumite de ea?

 

Bioten Elmiplant



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.